Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bildet snakker for seg selv.”

Pancake Dream - Sunnia Kafe
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Prisklasse: USD 4 - USD 21
Beskrivelse: Pannekaker serveres søte og tørre versjoner. Pancakes are served in sweet and dry versions.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Pannekaker serveres søte og tørre versjoner. Pancakes are served in sweet and dry versions.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Bildet snakker for seg selv. Super god mat egner seg for alle måltider de har også gode glutenfrie panekaker selv har jeg vert glutenalergiker en stund og dette var det beste jeg har smakt innen glutenfritt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, -Amund230
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 8 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Beste pannekaker jeg noensinne har smakt, gluten og laktosefrie pannekaker. Godt middagsalternativ som fullverdig middag med flere alternative smaker som f.eks pannekake med kylling, egg og grønnsaker. Nydelig smak og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, modalhe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Veldig gode pannekaker. De har både glutenfritt og laktosefritt som smaker himmelsk. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ingeremilief
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2020

Jeg var første gang på Sunniva Kafeen og er meget positivt overrasket. Bestille dagens: Fransk pannekake. Den smakte meget godt. Kommer du med tog eller buss til Kongsvinger, eller venter du lenge på stasjonen, anbefaler et du stikker innom. Det er rett overgaten noen få meter.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, pwsscc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pancake Dream - Sunnia Kafe, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Pancake Dream - Sunnia Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din