Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Latterlig god mat!”

Pancake Dream - Sunnia Kafe
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Prisklasse: USD 4 - USD 18
Beskrivelse: Pannekaker serveres søte og tørre versjoner. Pancakes are served in sweet and dry versions.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Pannekaker serveres søte og tørre versjoner. Pancakes are served in sweet and dry versions.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt en polsk rett som jeg ikke husker navnet på, men det var helt nydelig. Smakte også på piroger fylt med spinat og feta som også nådde opp.

Sitter nå og venter på en søt dessert som jeg er overbevist om at også smaker.

Personalet yter ypperlig service. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Beate F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 8 anmeldelser

Anmeldt 11. februar 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, nydelig kaffe og beste service en kan få. Kom hit for å spise dessert og drikke kaffe, og ble møtt av to fantastisk hyggelige folk som var veldig behjelpelig i bestillingen. Maten var utsøkt og totalt var opplevelsen helt på topp! Anbefales på det sterkeste og vi gleder oss til å komme tilbake å prøve flere av rettene på menyen.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, beabutterfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom her på vei til Oslo. Kjempegode pannekaker! Gleder meg til de også får pirogi på menyen!

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, EddyGrieg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Bildet snakker for seg selv. Super god mat egner seg for alle måltider de har også gode glutenfrie panekaker selv har jeg vert glutenalergiker en stund og dette var det beste jeg har smakt innen glutenfritt!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, -Amund230
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Beste pannekaker jeg noensinne har smakt, gluten og laktosefrie pannekaker. Godt middagsalternativ som fullverdig middag med flere alternative smaker som f.eks pannekake med kylling, egg og grønnsaker. Nydelig smak og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, modalhe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pancake Dream - Sunnia Kafe, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Pancake Dream - Sunnia Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.