“Middag ute i solen”
Anmeldelse av Bangkok Restaurant

Bangkok Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

Vi var tre sultne som ville ha noe godt å spise. Ble ønsket velkommen på en veldig hyggelig måte og fikk god hjelp til å velge mat.
Satte oss ute, fint å sitte i ettermiddagssolen. Maten kom fort og smakte nydelig. Også god oppfølging av personalet underveis i måltidet.
Dette var første besøk for oss, blir helt sikkert ikke det siste. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, SiriSmeby

Anmeldt 19. mai 2023 via mobile enheter

Vi var her og feiret vår bryllupsdag. Hyggelig og lyse lokaler med rolig atmosfære. Vi fikk flott service, de tok seg god tid til å forklare oss menyen, og gav gode anbefalinger. Maten kom akkurat så fort som vi forventet og smakte nydelig.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, erlendbjornson
Anmeldt 23. mars 2023 via mobile enheter

Enkel og grei thai cafe som selger vanlige thairetter til en gjennomsnittlig pris på linje med andre spisesteder i Kongsvinger.
Vi glemte å bestille chilli på maten men fikk på forespørsel chilli å ha på maten. Ikke alkoholservering på tidspunktet vi var der i mars

Dato for besøk: mars 2023
Takk, johnnythebuilder
Anmeldt 7. juni 2024

Dato for besøk: juni 2024

Reisende som så på Bangkok Restaurant, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Bangkok Restaurant? Del dine erfaringer!