Bodde der forrige helg, fra lørdag til søndag, med mannen min. Vi fikk et bittelite «dobbeltrom», ikke et dobbeltrom slik det vises på deres nettsider, med et veldig trangt bad. Såpe manglet i dispenseren, det var dårlig rengjort, sengen var nedligget og putene var harde. Det luktet fukt i gangene til rommene. Dårlig service og mye venting i bar og restaurant. Eksempelvis kunne personal bak disken i baren ikke servere noenting utenom de få drinkene som sto på en liste pga at da ikke var registrert på kassen.(!) Drinken man kunne bestille ble servert med doven brus av sur betjening. Frokosten er et kapittel for seg selv; vi kom 09.45 til en frokostsal som var åpen til 11.00. Da var det tomt for all varm mat utenom litt eggerøre, en av oss rakk å få en kopp kaffe før det også var tomt, av te fantes et slag, eplejuice var tomt, det var heldigvis igjen et brød så vi rakk å skjære noen skiver hver. Det fantes ingen laktosefrie alternativ til melk, smør, yoghurt etc, heller ikke glutenfritt. Vanlig yoghurt sto ute på et bord i sommervarmen i en skål, ingen kjøling av noe slag fantes. INGEN kom for å sjekke om det var tomt for mat og drikke, ingenting ble etterfyllt, INGEN ryddet av bordene etterhvert. Resultatet var ledige bord fulle av skitne tallerkner osv, hvor gjester måtte rydde selv før vi kunne spise. Det var vår verste hotellopplevelse noen gang! Aldri mer Vinger Hotell!