Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.comUSD 146
Destinia.com
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 17. juli 2020

Etter nesten 14 dager på veien med MC rundt om i Norge, så ble den siste overnattingen på turen den absolutt dårligste!

Det hele startet med at vi ved ankomst ble møtt med tøy som hang til tørk fra flere av hotellets vinduer.

Det er heller ikke spesielt sjarmerende når enkelte av hotellets gjester tillates å drikke medbragt alkohol åpenlyst på hotellets fellesarealer. Det er enda mindre sjarmerende når de noe senere kommer ravende inn i restauranten og knapt finner døråpningen på veien inn.

Vi fikk forøvrig servert en fiskesuppe i restauranten som nok er den dårligste suppen vi har fått servert på en restaurant. En meget enkel suppe, med lite innhold som hadde vært i sjøen.

Selve rommet var i utgangspunktet ganske greit, dog med antydning til noe mugglukt og en bad-løsning som ikke var særlig bra. Badet var tydeligvis laget i ettertid, og i prinsipp en "åpen løsning" - kun adskilt fra resten av rommet med en løst-hengede skyvedør.

Totalopplevelsen ble komplett da vi skulle reise videre dagen etter og oppdaget at det var begått hærverk på MCen som var parkert på hotellets parkeringsplass.

Takk, jarles2019
Anmeldt 16. juni 2020

Noe slitt og gammelt, men rent. Restaurant på stedet med OK mat. Sengene gode å ligge i. Lett å finne, ligger ved en bensinstasjon og vei. Du som er interessert i veteranbil, så er du kommet til rett plass, her kjørte det mange fine biler gjennom natten. Vi prøvde ikke bassenget. Fine uteområder. Litt lite ansatte nå under Coronavirusperioden. Men de som var var hyggelige og imøtekommende.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Annegrethesunde
Anmeldt 8. juni 2020

Vi overnattet 2 netter på Vinger Hotell & Spa. Dette var vårt første besøk på dette stedet, men helt sikkert ikke det siste. Ved ankomst ble vi tatt i mot svært hyggelig. Rommene og lokalene er rene og pene. Ett veldig delikat og rent hotell. Maten som ble servert var av den beste kvalitet. Personalet passet på oss hele tiden slik at vi hadde det bra og var fornøyde. Dette er ett privateiet hotell, og det merkes at her står gjestene i sentrum. Kort summert : Vi anbefaler Vinger Hotell & Spa på det varmeste.

Romtips: På vårt rom var det ingen støy, og det tror vi gjelder alle rom.
Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, trondv829
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Gammel slitt hotellrom, støy fra bensinstajon og ELENDIG frokost. Pålegget var inntørket, juicen tam og brødet/rundstykkene tørre. Dårlig luft på hotellrommet, gammelt slitt bad som ikke var skikkleih rengjort. Gamle sengetepper etc

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, guroliaskar
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

En fin opplevelse hvor hele familien koste seg!
Moro for både barn og voksne i bassenget, fine og rene rom, hyggelige ansatte og god mat....
Vi gleder oss til å komme tilbake ved en annen anledning :)

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, 435linem