Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hurra”
Anmeldelse av Manis AS

Manis AS
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Kjøkken: Asiatisk, Italiensk
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

På en regntung aften lyste oppholdet på Manis virkelig opp. God mat og hyggelig betjening. Nå går vi ut i regnværet igjen, og det gjør ingenting

Dato for besøk: juli 2020
Takk, rolfarneskaaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 81 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

Dette skaper forventninger. Damen som møtte oss så bittelitt bekymret ut da vi innrømmet at vi ikke hadde bestilt. Men vi fikk en fin plass. Mat og drikke kom raskt.
Pluss for god service, god mat (fajitas og pizza), minus for at pizzabunnen var i tykkeste lager, at de kun hadde én vin på glass og at den (altså vinen) var vel godt temperert.
Men alt i alt var vi vel fornøyd.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Var her med en kompisgjeng på totalt 8 stk. Alle var fornøyde med maten, serveringen var godt organisert og vi hadde knall kveld. Skal du spise middag ute på Kongsvinger, er Manis et godt valg!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 88kimn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Manis fornyer seg hele tiden, de følger med på hva befolkningen spiser-alle og enhver! Her kunne vi få et godt utvalg av vegetar retter og oppgradert dessert. Servitørene trenger kanskje ikke å kaste bestikket i boksene ved sortering-det bråket helt forferdelig og tok laaaang tid. Ellers tipp topp.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, maddeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2019

Gjelder pizza utkjøring. At det tar over en time å få levert en pizza sentralt i Kongsvinger en lørdagskveld kan en fint leve med, forsåvidt også at pizzaen i seg sjøl er ganske ordinær der biffkjøttet har en veldig spredt bosetting for å si det forsiktig. Dog litt verre at pizzaen rett og slett er brent med svarte skorper. Her har nok kvalitetskontrollen glippet litt. Har fått bra leveranser fra Manis ved tidligere anledninger så velger å tro at dette rett og slett var en glipp som kan skje den beste.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Manis AS, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Manis AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din