Her var det fancy lokaler, veldig god mat, svært variert meny og god service. Rimelig var det også..
14–18 av 93 anmeldelser
På en regntung aften lyste oppholdet på Manis virkelig opp. God mat og hyggelig betjening. Nå går vi ut i regnværet igjen, og det gjør ingenting😋😋😋
Dette skaper forventninger. Damen som møtte oss så bittelitt bekymret ut da vi innrømmet at vi ikke hadde bestilt. Men vi fikk en fin plass. Mat og drikke kom raskt.
Pluss for god service, god mat (fajitas og pizza), minus for at pizzabunnen var i tykkeste lager, at de kun hadde én vin på glass og at den (altså vinen) var vel godt temperert.
Men alt i alt var vi vel fornøyd.
Var her med en kompisgjeng på totalt 8 stk. Alle var fornøyde med maten, serveringen var godt organisert og vi hadde knall kveld. Skal du spise middag ute på Kongsvinger, er Manis et godt valg!
Manis fornyer seg hele tiden, de følger med på hva befolkningen spiser-alle og enhver! Her kunne vi få et godt utvalg av vegetar retter og oppgradert dessert. Servitørene trenger kanskje ikke å kaste bestikket i boksene ved sortering-det bråket helt forferdelig og tok laaaang tid. Ellers tipp topp.