“Lounge restauranten i Kongsvinger”
Anmeldelse av Manis AS

Manis AS
Vurdert som nr. 3 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Kjøkken: Asiatisk, Italiensk
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. februar 2024 via mobile enheter

Flotte lokaler og hyggelig betjening og atmosfære, rikholdig meny på mat og drikke. Har i tillegg takeaway og utkjøring

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 751hildev

Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Vi var 6 personer fra 8 til over 80 som spiste middag og dessert. Alle retter ble servert samtidig, fra pannekaker til 8-åringen til saftig biff og crispy and. En av oss fikk tilpasset glutenfri versjon av kyllingretten, og svigermor var storfornøyd med torskemenyen. Særlig satte vi stor pris på betjeningens oppfølging, både før, under og etter måltidet. Dette skårer dere veldig høyt på!!! Dessert til alle bar varianter med vaniljeis: Brownies, mangopure eller sjokoladesaus. Enkle dessrter, men med gode smaker. VI KOMMER TILBAKE❣️

Dato for besøk: juli 2023
Takk, nilsarneb2016
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Kjempehyggelig betjening som tok godt i mot oss når vi kom. Var raske og tok opp bestilling på drikke og mat. Vi bestilte pizza.Maten kom fort og smakte kjempegodt.
Èin god opplevelse og komme inn på Manis 👍🏻😊

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Sindre S
Anmeldt 16. september 2022

Vi var en gruppe venner som skulle ut og spise middag i forbindelse med at vi var på et arrangement i Kongsvinger
Valget falt på Manis siden flere av oss har spist der tidligere og vært godt fornøyd.
Kjøttrettene var stekt akkurat slik vi ønsket, og han som ønsket biffen rå, kunne nesten kjenne pulsen under stekeskorpen.

God oppfølging av hyggelig servitør.

Lett å parkere på elvesiden av bygget og gå opp til Manis.

Dato for besøk: august 2022
Takk, eholst
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Spiste pizza og pasta/kyllingsalat. Pizza ca ok.. ikke noe mer, ligner på hvilken som helst billig pizza hos div kjeder.
Pasta/kyllingsalat inneholdt kylling/pasta med alt for mye 'soya-dressing' så det knapt nok smakte noe annet. Ellers inneholdt salaten knapt nok oppkuttet isbergsalat, 3 skiver agurk og to små tomater... og når prisen for dette er kr. 170 hadde jeg forventet mer... Ellers var servicen så som så... Spurte f.eks om det var chili i salaten da det sto 'hot', men det skulle det ikke være, likefullt fant jeg flere chiliflak..

Dato for besøk: juli 2022
Takk, brrrita

Reisende som så på Manis AS, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Manis AS? Del dine erfaringer!