Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Castrum Spiseri

Castrum Spiseri
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Prisklasse: USD 8 - USD 35
Kjøkken: Grill, Meksikansk, Pizza, Tyrkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Beskrivelse: Hyggelig restaurant med en allsidig meny. Vi serverer lunsj fra kl. 11.00 - 15.00 Lunsjmeny. Dagens lunsj 99,- Se vår webside for meny og priser. Vi har et godt utvalg av mineralvann, øl og vin. Vi har alle rettigheter i baren. Vi holder til vis a vis Jernbanestasjonen, buss stasjonen og taxi holdeplassen.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Her var det god mat, men lokalene var litt "shabby" og fettete. Hyggelig personale. De glemte å skrive på noe av det vi kjøpte på regninga. Det gjorde vel ikke oss noe.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Matta4040
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (160)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 160 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Castrum har stort sett god mat, men tapt seg litt på kvaliteten sammenlignet med hva det var for ett par år siden.
De har fortsatt den beste pizzaen i Kongsvinger, og fantastisk god burger, men noe av maten blir også litt kjedelig, i verste fall lite smak.

Bestiller du pizza og tar med hjem trenger den oppvarming i ovnen før du spiser den da den ikke er varm lenger når du er hjemme

Servicen på Castrum er veldig god og du blir alltid møtt med et smil.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kjersti S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerblikkberget, Markedsføring på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Takk for tilbakemeldingen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Fine lokaler med super service. Betjeningen var meget hyggelige og gjorde det lille ekstra. Vil anbefale å bestille bord i disse Covid 19 tider for å få best mulig plassering. God mat. Kan anbefale pasta carbonara.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerblikkberget, Byrå/konsulent på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding. Mvh. Castrum Spiseri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020

I disse coronatider tok min kone og jeg sjansen på å spise lunsj på Castrum i dag.
Ble tatt hyggelig i mot, og fikk bord langt fra andre gjester.
God og rikelig mat.
Så var det ganske spesielt at mens vi satt der, ble restauranten pålagt å ca halvere antall sitteplasser.
Vi ønsker Castrum lykke til i disse vanskelige tider.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerblikkberget, Agency / Consultant på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Kresen, takk for besøket og den fine tilbakemeldingen. Etter at vi stengte noen uker har resten av perioden gått ganske bra. Mvh. Roger, Castrum Spiseri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020

God atmosfære med ypperlig mat og service.
Vill anbefale alle å ta turen hit!
Du får god og mør biff til en billig penge.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rogerblikkberget, Agency / Consultant på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Thomas, takk for besøket og den fine tilbakemeldingen. Mvh. Roger, Castrum Spiseri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Castrum Spiseri, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Castrum Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din