Familiebesøk, tre barn og to voksne. Vi fikk lyst på litt god mat en helt vanlig torsdag (den 13/8), men denne dagen valgte vi nok feil sted for opplevelsen.
Allerede før vi var innenfor døra ble vi spurt av en kar om vi hadde bestilt bord. -ikke det nei, nei da blir dere nødt til å vente litt. Og vi ventet og ventet. Omsider ble vi anvist til et bord som ikke var dekket for besøk og den kvinnelige kelneren som fulgte oss forklarte at det ble litt ventetid på maten siden vi ikke hadde bestilt bord, men vi kunne godt få brusen servert mens vi ventet på maten. Vi talte ledige bord og antall gjester og kom fram til at restauranten var under halvfull. En time og fem minutter etter vi ankom restauranten fikk vi servert pizzaene. De italienske pizzaene var helt greie, men de bar preg av å være laget i hui og hast.
Det som irriterte oss mest var at de to som var på jobb gjorde det de kunne for å gi oss dårlig samvittighet for at vi ikke hadde bestilt bord. Dette at vi ikke hadde bestilt bord ble nevnt flere ganger under middagen.
Det ble brukt som unnskyldning for at vi måtte vente da vi kom siden det ikke var noen bord som var klargjort. Det ble brukt som unnskyldning for at vi måtte vente så lenge på maten osv.
På vei ut tittet vi for å se om vi så noe skilt om bordbestilling, men hverken rundt dør eller på Facebook fant vi informasjon.
Dette besøket ble dessverre rett og slett ikke noe koselig.