“Vi ville snu i døra”
Anmeldelse av Castrum Spiseri

Castrum Spiseri
Vurdert som nr. 1 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Kjøkken: Grill, Meksikansk, Pizza, Tyrkisk
Beskrivelse: Hyggelig restaurant med en allsidig meny. Vi serverer lunsj fra kl. 11.00 - 15.00 Lunsjmeny. Dagens lunsj 99,- Se vår webside for meny og priser. Vi har et godt utvalg av mineralvann, øl og vin. Vi har alle rettigheter i baren. Vi holder til vis a vis Jernbanestasjonen, buss stasjonen og taxi holdeplassen.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Familiebesøk, tre barn og to voksne. Vi fikk lyst på litt god mat en helt vanlig torsdag (den 13/8), men denne dagen valgte vi nok feil sted for opplevelsen.

Allerede før vi var innenfor døra ble vi spurt av en kar om vi hadde bestilt bord. -ikke det nei, nei da blir dere nødt til å vente litt. Og vi ventet og ventet. Omsider ble vi anvist til et bord som ikke var dekket for besøk og den kvinnelige kelneren som fulgte oss forklarte at det ble litt ventetid på maten siden vi ikke hadde bestilt bord, men vi kunne godt få brusen servert mens vi ventet på maten. Vi talte ledige bord og antall gjester og kom fram til at restauranten var under halvfull. En time og fem minutter etter vi ankom restauranten fikk vi servert pizzaene. De italienske pizzaene var helt greie, men de bar preg av å være laget i hui og hast.
Det som irriterte oss mest var at de to som var på jobb gjorde det de kunne for å gi oss dårlig samvittighet for at vi ikke hadde bestilt bord. Dette at vi ikke hadde bestilt bord ble nevnt flere ganger under middagen.
Det ble brukt som unnskyldning for at vi måtte vente da vi kom siden det ikke var noen bord som var klargjort. Det ble brukt som unnskyldning for at vi måtte vente så lenge på maten osv.
På vei ut tittet vi for å se om vi så noe skilt om bordbestilling, men hverken rundt dør eller på Facebook fant vi informasjon.
Dette besøket ble dessverre rett og slett ikke noe koselig.

1  Takk, Bankiero

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Positivt
-rikelige porsjoner
-service

Negativt
-halvfabrikata (saus, potetmos m.m.)
-frosne grønnsaker
-for lite grønnsaker på tallerken

Dette nådde dessverre ikke opp til forventningene mine. Det tas for mange snarveier her.

Den dyreste retten på menyen var «Plankestek» til kr 309. Potetmosen smakte nesten ingenting og mistenkes sterkt å være pulver blandet ut med vann. Grønnsakene smakte ikke ferskt, og var sannsynligvis av typen man finner i frysedisken. Retten var heller ikke balansert med nok grønnsaker. Bearnaise-saus kan være en opplevelse i seg selv - hvis den er skikkelig laget. Det var den dessverre ikke her, men smakte som oppvarmet halvfabrikata. Kjøttet smakte godt, men hadde fått en høyere stekegrad enn «medium» som var bestilt.

Pizzaen var helt grei, og var rimelig priset.

2  Takk, tommy5434
Anmeldt 11. august 2020

Fine lokaler og god service. Maten er grei. Gratis brød er alltid godt. Svinefileten var tørr og grønnsakene for få. Jeg synes ikke pris står i stil med det som serveres.

Takk, ToveSas
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Plankesteken var en av de dyreste rettene på menyen (309kr) og det var ikke vert pengene for min smak. Potetmosen var fra pose, og den smakte nesten ingenting, og var ikke godt. Bearnese-sausen virket det også som at var fra pose, og den smakte heller ikke særlig godt. Pose-mat imponerer virkelig ikke på en restaurant. I tillegg var det alt for lite grønnsaker i forhold til resten av maten. Servicen er det ingenting å si på.

4  Takk, linnmiko
Anmeldt 5. august 2020

Hyggelig betjening som hjelpe oss med å få bord ute, en sommerkveld i Juli. Kjempegod forrett ( Nanbrød med tilbehør ) kom rask på bordet. Hovedretten bestod av nydelig plankestek med tilbehør. Dessert var det dessverre ikke plass til. Hyggelig og oppmerksom personale.Enkelt men trivelig. Toalettene kunne trenge litt oppussing. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

2  Takk, LasseN214
rogerblikkberget, Agency / Consultant på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Lasse, takk for besøket og den fine tilbakemeldingen. Mvh. Roger, Castrum Spiseri

Reisende som så på Castrum Spiseri, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Castrum Spiseri? Del dine erfaringer!