Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig kveld !”
Anmeldelse av Castrum Spiseri

Castrum Spiseri
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Kongsvinger
Prisklasse: USD 7 - USD 32
Kjøkken: Grill, Meksikansk, Pizza, Tyrkisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Gatekjøkken
Beskrivelse: Hyggelig restaurant med en allsidig meny. Vi serverer lunsj fra kl. 11.00 - 15.00 Lunsjmeny. Dagens lunsj 99,- Se vår webside for meny og priser. Vi har et godt utvalg av mineralvann, øl og vin. Vi har alle rettigheter i baren. Vi holder til vis a vis Jernbanestasjonen, buss stasjonen og taxi holdeplassen.
Anmeldt 12. august 2021

Har litt blandet erfaring fra dette stedet tidligere, men nå hevet de seg flere hakk. Vi ble raskt vist til vårt reserverte bord og vi fikk passe tid til å bestemme oss for rett. Ventebrødet på Castrum er nesten verdt et besøk alene der det kommer nystekt og delikat. Alle i følget fikk maten samtidig, pluss for det. Maten var pent presentert, spesielt plankesteka var delikat anrettet. Synd da at den ene biffen var gjennomstekt i stedet for medium minus som var bestilt.

Dette var en bursdagsmiddag og veldig hyggelig av stedet å gi gratis dessert med et spektakulært stjerneskudd på toppen.

De ansatte var høflige og ga utmerket service. Bortsett fra feilskjæret med biffsteking var det en hyggelig restaurantopplevelse.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (166)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 166 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021

Denne restauranten ligger øverst på Tripadviser, og vi hadde nok for høye forventninger. Servicen er hyggelig og god, men alle bestillinger tok lang tid. Bestilte tyrkisk mat, men angrer på det. Veldig enkelt. Prøver noe annet i kveld.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, birgitbn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roger B, Byrå/konsulent på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2021

Hei birgitbn, tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at ditt besøk hos oss ikke ble som forventet. Mvh. Castrum Spiseri

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2021

Stakk innom for lunsj underveis. Nydelig nystekt pidebrød med hvitløkssmør og hvitløksdressing til mens vi ventet på maten. Cæsar-salaten hadde overhodet ingenting med Cæsar-salat å gjøre - inneholdt verken romano-salat eller Cæsardressing men var så full av deilig marinert kylling og sprøstekt bacon at den passerte glatt gjennom sensuren :-D Men kan kalle den kyllingsalat heller.
Hyggelige folk og god service.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mountain_08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2021

Utmerket service, nydelig mat, herlig "ventebrød" og kaffe på kjøpet. Rause porsjoner - mye for pengene. Castrum holder internasjonal standard. Stolt over å ha et slikt sted i Kongsvinger! Til dere som klager: Hold dere hjemme surmulende over halvfabrikatamat! Castrum anbefales på det varmeste... undertegnede er ingen novise når det gjelder restauranter i Norge og i mange andre land. Vennlig hilsen Lisbeth A. Chumak, Kongsvinger (restaurant-løve).

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 676lisbethc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2021

Veldig god service, god mat og service. Skal du spise i Kongsvinger, gjør det her!! Fint utvalg av mat fra Italia, Tyrkia og ellers «norske» retter.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OleBDokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Castrum Spiseri, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger
 
Kongsvinger, Kongsvinger
 

Har du vært i Castrum Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.