“Skuffende”
Anmeldelse av Castrum Spiseri

Castrum Spiseri
Vurdert som nr. 1 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Kjøkken: Grill, Meksikansk, Pizza, Tyrkisk
Beskrivelse: Hyggelig restaurant med en allsidig meny. Vi serverer lunsj fra kl. 11.00 - 15.00 Lunsjmeny. Dagens lunsj 99,- Se vår webside for meny og priser. Vi har et godt utvalg av mineralvann, øl og vin. Vi har alle rettigheter i baren. Vi holder til vis a vis Jernbanestasjonen, buss stasjonen og taxi holdeplassen.
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Har stort sett hatt gode erfaringer tidligere. I dag kom vi 10 stykker for å spise middag. Treg servering. En fikk ikke mat før lenge etter de andre siden de hadde glemt bestillingen, men det verste var at en av selskapet fikk mat med gluten til tross for at dette ble tatt opp med servitør under bestilingen. Flaut å ha besøkende utenbys fra å oppleve dette.

Takk, bj_rnl10

Anmeldt 28. februar 2022 via mobile enheter

Veldig god service fra vi kom inn og ble vist til et koselig vindusbord.
Nydelig, ferskt og fremdeles varmt brød kom på bordet straks, sammen med vann.
Da snakker vi om service!
Både kyllingkebab og auberginegryten kan anbefales.
Vi gleder oss til neste gang.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, siri60
Anmeldt 20. januar 2022

Dette er ett veldig service vennlig sted,bruker å spise der,eller ta med hjem,alltid følelsen av å bli godt tatt I mot,og om vi venter på take away tilbys det kaffe mens vi venter,anbefales

Dato for besøk: januar 2022
Takk, 920annikenm
Anmeldt 4. november 2021

Vi hadde aldri tidligere vært på denne restauranten, og det må sant sies: En fantastisk matopplevelse som bare må gjentas. Delikate retter, herlige matopplevelser og en fantastisk service. Takk for en super totalopplevelse! Vi kommer garantert tilbake. Takk!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, 621ya
Roger B, Byrå/konsulent på Castrum Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2021

Hei 621ya, takk for en veldig hyggelig tilbakemelding og vi håper å se dere igjen. Mvh. Roger B

Anmeldt 25. oktober 2021 via mobile enheter

Besøk på Tripadvisor sin anbefalte restaurant nr 1, ble en skikkelig nedtur. Det eneste som var positivt var en hyggelig mottagelse. Vi bestilte hver vår smakløse pizza som knapt nok hadde ost på. Min skulle være av italiensk art med prosciutto skinke, men den ble levert med dårligste kvalitet av oversaltet spekeskinke. Dårlig gjort å undervurdere og lure kundene på den måten.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 459unnik

Hei 459unnik, vi beklager at dere hadde en dårlig opplevelse på vår restaurant. Vi har brukt samme Parmaskinke i 6 år og har ikke fått noen dårlig tilbake melding på den tidligere, Etter din tilbakemelding har vi sjekket skinken uten å kunne finne noe feil Parmaskinken. Når det gjelder osten så bruker vi samme mengde på alle pizzaene, men det kan selvsagt skje at pizzabakeren har hatt et uhell med deres to pizzaer.
Vi kan ikke gjøre annet en å beklage. Mvh. Roger B

Reisende som så på Castrum Spiseri, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Castrum Spiseri? Del dine erfaringer!