“God sushi”
Anmeldelse av Glommen Sushi

Glommen Sushi
Vurdert som nr. 8 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Her får du god sushi. De tilbyr også annen mat, men det er sushi du bør spise her.
Ikke den beste servicen, de kommer ikke å spør om maten var god etter servering og du både bestiller og betaler i kassa.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Kjersti S

Anmeldt 17. mars 2020 via mobile enheter

Tar til tider fryktelig lang tid før maten kommer, og om du vil ha god kunde behandling er ikke dette stedet å gå. Men, maten er upåklagelig

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Linda S
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

At dette stede i det hele tatt har stjerner er et sjokk. Hvor gammel er risen og fisken som brukes? Anbefaler ikke dette stede om jeg hadde fått penger for det.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Randikule
Anmeldt 12. desember 2019 via mobile enheter

Utrolig god og rimelig mat. Bra service
Maten ble servert ganske raskt selv om restauranten var nesten fullt på en tirsdag.
Dette stedet kommer vi garantert tilbake

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, SamuelJohnsen
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

God mat og herlig betjening :) De har noe av den beste sushien jeg noen gang har smakt. Varmmaten er også kjempegod!!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, georgj373

Reisende som så på Glommen Sushi, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Glommen Sushi? Del dine erfaringer!