“Nydelig mat -Hyggelig personale”
Anmeldelse av Glommen Sushi

Glommen Sushi
Vurdert som nr. 8 av 26 Restauranter i Kongsvinger
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Utrolig god sushi og wokretter. Jeg må si det er lenge siden jeg har hatt en slik smaksopplevelse.
Har spist en del sushi i Oslo, men dette er noe av det beste jeg har smakt.

Takk, Roam22753821173

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 4 personer som havnet her litt utpå søndag kveld og ble positivt overrasket. FANTASTISK god sushi og blid trivelig betjening. Ikke noe å si på prisene heller

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Go26575461770
Anmeldt 18. februar 2022

Hva har skjedd i 2022? Bestilt Meny nr 2 og bitene er blitt nesten halvert siden i fjor !!
God smak, men størrelsene på bitene gjør at det blir lenge til neste gang jeg bestiller her. Veldig synd da jeg tidligere har vært så fornøyd med Glommen Sushi.

Takk, C7662UOanneb
Anmeldt 2. januar 2022 via mobile enheter

Bestilt sushi to ganger i Desember. Første gangen tok alt veldig tid og den andre gangen var det også veldig tregt og lite smil bak disken. Små sashimi biter og lite annet med. Vedkommende som sto med maten gikk og trykket på iPaden for så å gå tilbake og fortsette med maten med samme hanskene på.

Takk, gron329
Anmeldt 21. desember 2021 via mobile enheter

Ringte dit og spurte om hvor lang venteliste de hadde, damen i telefonen svarte meg frekt og nesten skrek i telefonen mot meg.

Takk, nyheim1234

Reisende som så på Glommen Sushi, så også på

Kongsvinger, Kongsvinger

Har du vært i Glommen Sushi? Del dine erfaringer!