“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Bispen Restaurant

Bispen Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Farsund
Anmeldt 12. juli 2020

Vi kom til bispen etter å ha vært på lista fyr der var mange ledige bord og vi satte oss ved et av de da kom servitøren og sa at de ikke hadde ledige bord og at vi måtte gå , det stod ikke Moe om bordbestilling og ingen av bordene var reservert dette var en ubehagelig opplevelse og vil aldri komme tilbake dit eller anbefale dette stedet for noen

Takk, orht

Anmeldt 6. januar 2020

Denne er verdt å stikke innom hvis man er i nærheten. Kort vei til Lista fyr og et veldig fint område å gå tur i. Maten var god og personale/service var hyggelige og hjelpsomme.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Sirilill
Anmeldt 4. september 2019

Fikk servert et meget godt måltid mat på denne restauranten. I tillegg en hyggelig servitør som vel og merke ikke snakket norsk men snakket et veldig forståelig engelsk.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, leifinge
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Å sitte på Bispen og se ut over havet er en opplevelse i seg selv. Når det i tillegg blir servert en veldig god pizza med parmaskinke og rukkola er alt perfekt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, MarianneT430
Anmeldt 19. juli 2019

Flott utsikt, rett på stranden. Store porsjoner, god mat. Rolig behagelig personale, som snakket engelsk. Enkelt men pent innredet, rent og pent.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, lena70813

Reisende som så på Bispen Restaurant, så også på

Har du vært i Bispen Restaurant? Del dine erfaringer!