Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Bispen mat

Bispen mat
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Farsund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020

Vi kom til bispen etter å ha vært på lista fyr der var mange ledige bord og vi satte oss ved et av de da kom servitøren og sa at de ikke hadde ledige bord og at vi måtte gå , det stod ikke Moe om bordbestilling og ingen av bordene var reservert dette var en ubehagelig opplevelse og vil aldri komme tilbake dit eller anbefale dette stedet for noen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, orht
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 27 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2020

Denne er verdt å stikke innom hvis man er i nærheten. Kort vei til Lista fyr og et veldig fint område å gå tur i. Maten var god og personale/service var hyggelige og hjelpsomme.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sirilill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Fikk servert et meget godt måltid mat på denne restauranten. I tillegg en hyggelig servitør som vel og merke ikke snakket norsk men snakket et veldig forståelig engelsk.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, leifinge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Å sitte på Bispen og se ut over havet er en opplevelse i seg selv. Når det i tillegg blir servert en veldig god pizza med parmaskinke og rukkola er alt perfekt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, MarianneT430
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Flott utsikt, rett på stranden. Store porsjoner, god mat. Rolig behagelig personale, som snakket engelsk. Enkelt men pent innredet, rent og pent.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, lena70813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bispen mat, så også på

 

Har du vært i Bispen mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din