Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Farsund
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
24
27
4
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
27
4
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 57 anmeldelser
Anmeldt 19. mars 2019 via mobile enheter

Flott og sjarmerende hotell med meget sentral beliggenhet i Farsund. Bodde i den delen som har utsikt mot brygga. Vi spiste i restauranten på kvelden og maten var ypperlig. Frokosten var også flott med personlig service. Anbefales til både forretningsreise og hyggelige helgeopp

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Havjako55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rederiet H, Daglig leder på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2019

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi setter stor pris på at dere tar dere tid til å meddele deres opplevelse hos oss.
Velkommen tilbake, og ha en riktig fin vår :)
-Therese

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019

Flott historisk hotell, rommene har maritime navn med machende utsmykning. Hyggelig personale og nydelig frokost. flott utsikt til havnen og midt i sentrum. Sov fantastisk godt i de gode sengene ( noe jeg ofte sliter med i nye senger)

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Rommet var meget bra og rent. Maten var meget god og servicen var meget god Her trivdes vi begge stort bedre har vi ikke hatt det i Farsund.Dette er et historisk hotell og vi trivdes der. Frokost lunch og middag var meget bra.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, scandinaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Supert lite hotel i Farsund. Vi hadde et stort pent og moderne familierom som var perfekt for 4. Rommet lå i den «nye» delen med god standard og stort bad. Vi fikk god frokost og betjeningen var veldig hyggelig. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trym_Varre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rederiet H, Daglig leder på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018

Hei! Takk for veldig hyggelig besøk og flott tilbakemelding. Ønsker dere alle en riktig fin sommer videre og velkommen tilbake:) Therese

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat med variert meny. Maten smakte veldig godt og var fint fremstilt, MEN elendig service. Mye rot og ingen ydmykhet pga feiltakelse. Helhet så ender jeg nok aldri opp her igjen, Dessverre.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Jenny C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rederiet H, Leder  på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Hei:) Tusen takk for din tilbakemelding.
Vi var dessverre veldig uheldige denne dagen, da vi hadde en router som krasjet. Dette resulterte i at ingen bonger med matbestilling ble sent til kjøkkenet. Vi oppdaget dette og informerte alle gjestene om hva som hadde skjedd, og tok opp bestillinger på nytt. Dette resulterte i noe ekstra vente tid. Vi gjør alltid vårt beste for å yte best mulig service, og synes det er synd at du opplevde at vi ikke gjorde det i dette tilfellet. Beklager det. Håper du vil gi oss en ny mulighet til å vise at vi kan yte service. Ønsker deg en riktig fin sommer videre :) -Therese

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser