Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Marian Stene
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Rederiet Hotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.0 km fra Rederiet Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    1.6 km fra Rederiet Hotell
    Kajakkutleie
    kr 2 021
    kr 1 700
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
      kr 2 000
    • Expedia.com
      kr 2 000
    • Agoda.com
      kr 1 700
    9.3 km fra Rederiet Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 190
    Fullt refunderbart
    • Priceline
      kr 2 190
    • Hotels.com
      kr 2 093
    • Expedia.com
      kr 2 190
    15.2 km fra Rederiet Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 2 100
    kr 1 932
    Fullt refunderbart
    • Priceline
      kr 2 100
    • Expedia.com
      kr 2 100
    • Hotels.com
      kr 2 100
    21.3 km fra Rederiet Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Hotels.com
    • Official Site
      kr 2 395
    • Priceline
    25.4 km fra Rederiet Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Saune in costruzione.
    kr 1 599
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
      kr 1 599
    • Agoda.com
      kr 1 599
    27.6 km fra Rederiet Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Parkering rett utenfor sidedør til Internatet.
    kr 690
      28.5 km fra Rederiet Hotell
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      79.6 km fra Rederiet Hotell
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Farsund
      Anmeldelser (82)
      Filtrer anmeldelser
      82 resultater
      Vurdering fra reisende
      28
      37
      10
      5
      2
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      28
      37
      10
      5
      2
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      1722 av 82 anmeldelser
      Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

      Et «kjedefritt» hotell i et gammelt hus midt i lille Farsund. Stort rom med god seng, stort bad, TV og Internett. Men kanskje bare ferievikarer på jobb? Savnet av en voksen ledelse i spisesalen var merkbar, særlig i koronatider. Porsjonspakker til frokost er greit, men det bør bys på mer enn en kopp kaffe.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      2  Takk, magnen2018
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 22. juni 2020

      Vi bodde på rommet "Ørnen" som er lekkert innredet og hadde flott utsikt, så det var veldig bra. Dessuten er det bra med gratis parkering. Men sengen hadde en liten dyne, det var kun et stort håndkle på badet, det var ikke såpe i dusjen og veldig hardt dopapir. Beliggenheten på hotellet er flott, men Farsund sentrum er lite. På bestillingen av rommet så sto det at jeg hadde bestilt overnatting uten overnatting, så vi prøvde ikke frokosten. Men på fakturaen jeg fikk da jeg betalte sto det for rom med frokost, - og det er jo litt rart for det er jo annen moms på overnatting og på mat. På bestillingen jeg mottok så sto det at innsjekkingen var fra kl 15.00, og vi kom derfor til hotellet først nærmere kl. 18.00 og ble veldig overrasket over å komme til låst hotell fordi resepsjonen kun er bemannet mellom kl 08.00 og kl 12.00 på søndager. Heldigvis så møtte vi en familie som sa at de også hadde kommet til låst dør på hotellet, så de kunne hjelpe oss. Men jeg hadde ikke mottatt noen beskjed på forhånd om den begrensede åpningstiden på forhånd, og et hotell forventer jeg er oppe til minimum kl. 20 eller 21 hver dag, - og dette var i skolens sommerferie som jeg antar er høysesong for hotellet. Jeg syntes det hadde vært ryddigere om hotellet hadde f.eks. hadde en regel om ingen utsjekk eller innsjekk på søndager på grunn av at hotellet holder hviledagen hellig. Men da jeg sjekket ut ved 9.30-tiden på mandagen, så var det flere gjester foran meg som var kommet for å sjekke inn på hotellet, - det syntes jeg var overraskende tidlig. Hotellet har et maritimt tema, - og det gjenspeiler både navnet på hotellet og historien av bygget, - og det synes jeg er glimrende for jeg liker hoteller med særpreg.

      Dato for oppholdet: juni 2020
        • Rom
      Takk, Ingeborg56
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Hilde Rullestad, Markedsføring på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2020

      Takk for din tilbakemelding. Hyggelig at du var veldig fornøyd med rommet og likte vårt maritime tema, vår historie er viktig for oss. Vi er et lite hotell i en liten by og det er for mange litt av sjarmen i Farsund. Vi beklager at du ikke hadde fått god nok informasjon angående innsjekkings rutinene våre. Vi har rutiner som også ivaretar gjester som har ankomst utenom vår vanlige åpningstid, slik at vi kan ta i mot alle gjester, uansett når de kommer.

      mvh
      Hilde

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 14. august 2019

      Var der i forbindelse med jobb. Bestilte middag når vi kom som var helt fantastisk. Litt enkle rom, men alt i alt rent og fint. Hyggelig betjening. Frokosten var bra og med et greit utvalg. Totalt sett et sted som anbefales.

      Dato for oppholdet: april 2019
      Takk, RuneF991
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

      Sentralt hotell, med veldig hyggelige ansatte. Vi reiser med hund, og setter pris på hotell der kjæledyr er velkommen. Siden vi ankom sent var parkeringsplassen full, men det var kort vei fra parkeringsplassen ved Amfi. Gode senger, og enkel med god frokost.

      Dato for oppholdet: juli 2019
      Reisetype: Reiste som et par
      1  Takk, Siv S
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

      Fint erverdig sentrumshotell. Morsom historie. Varmt da vi besøkte Rederiet. Savnet luftavkjøling. Frokosten var enkel, men grei. Hotellet ligger midt i sentrum. Mye støy fra brygga denne sommerkvelden.

      Dato for oppholdet: juli 2019
      Reisetype: Reiste som et par
      2  Takk, sveinb708
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser