Arne Gunnar H
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020via mobile enheter
Hilde Rullestad, MarkedsføringRederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. aug. 2020
Hei
Takk for tilbakemelding. Godt å høre at både mat, betjening og beliggenhet var god.
Ta gjerne kontakt angående forventningene til rommet slik at vi kan møte de bedre ved en annen anledning.

mvh
      70.2 km fra Rederiet Hotell
      Se flere hoteller i Farsund
      1924 av 86 anmeldelser
      Anmeldt 11. juli 2020

Lite, koselig hotell med god atmosfære. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Fint rom (vi hadde rom 305). Veldig gode senger. Stort bad og stor dusj. Sjøutsikt. Lun fin uteplass. Endelig et sted med kjøleskap så vi kunne ha kald vin på rommet. Hotellet hadde gode hygiene rutiner for å unngå korona virus. Betalte 2390kr for en overnatting så synes prisen var litt høy for et sted som Farsund. Fikk sove lite pga høy musikk fra en restaurant i nærheten.

Takk, Marian S
      Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Et «kjedefritt» hotell i et gammelt hus midt i lille Farsund. Stort rom med god seng, stort bad, TV og Internett. Men kanskje bare ferievikarer på jobb? Savnet av en voksen ledelse i spisesalen var merkbar, særlig i koronatider. Porsjonspakker til frokost er greit, men det bør bys på mer enn en kopp kaffe.

2  Takk, magnen2018
      Anmeldt 22. juni 2020

Vi bodde på rommet "Ørnen" som er lekkert innredet og hadde flott utsikt, så det var veldig bra. Dessuten er det bra med gratis parkering. Men sengen hadde en liten dyne, det var kun et stort håndkle på badet, det var ikke såpe i dusjen og veldig hardt dopapir. Beliggenheten på hotellet er flott, men Farsund sentrum er lite. På bestillingen av rommet så sto det at jeg hadde bestilt overnatting uten overnatting, så vi prøvde ikke frokosten. Men på fakturaen jeg fikk da jeg betalte sto det for rom med frokost, - og det er jo litt rart for det er jo annen moms på overnatting og på mat. På bestillingen jeg mottok så sto det at innsjekkingen var fra kl 15.00, og vi kom derfor til hotellet først nærmere kl. 18.00 og ble veldig overrasket over å komme til låst hotell fordi resepsjonen kun er bemannet mellom kl 08.00 og kl 12.00 på søndager. Heldigvis så møtte vi en familie som sa at de også hadde kommet til låst dør på hotellet, så de kunne hjelpe oss. Men jeg hadde ikke mottatt noen beskjed på forhånd om den begrensede åpningstiden på forhånd, og et hotell forventer jeg er oppe til minimum kl. 20 eller 21 hver dag, - og dette var i skolens sommerferie som jeg antar er høysesong for hotellet. Jeg syntes det hadde vært ryddigere om hotellet hadde f.eks. hadde en regel om ingen utsjekk eller innsjekk på søndager på grunn av at hotellet holder hviledagen hellig. Men da jeg sjekket ut ved 9.30-tiden på mandagen, så var det flere gjester foran meg som var kommet for å sjekke inn på hotellet, - det syntes jeg var overraskende tidlig. Hotellet har et maritimt tema, - og det gjenspeiler både navnet på hotellet og historien av bygget, - og det synes jeg er glimrende for jeg liker hoteller med særpreg.

Dato for oppholdet: juni 2020
      Takk, Ingeborg56
      Hilde Rullestad, Markedsføring på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2020

Takk for din tilbakemelding. Hyggelig at du var veldig fornøyd med rommet og likte vårt maritime tema, vår historie er viktig for oss. Vi er et lite hotell i en liten by og det er for mange litt av sjarmen i Farsund. Vi beklager at du ikke hadde fått god nok informasjon angående innsjekkings rutinene våre. Vi har rutiner som også ivaretar gjester som har ankomst utenom vår vanlige åpningstid, slik at vi kan ta i mot alle gjester, uansett når de kommer.

mvh
      Hilde

Anmeldt 14. august 2019

Var der i forbindelse med jobb. Bestilte middag når vi kom som var helt fantastisk. Litt enkle rom, men alt i alt rent og fint. Hyggelig betjening. Frokosten var bra og med et greit utvalg. Totalt sett et sted som anbefales.

Dato for oppholdet: april 2019
      Takk, RuneF991
      Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Sentralt hotell, med veldig hyggelige ansatte. Vi reiser med hund, og setter pris på hotell der kjæledyr er velkommen. Siden vi ankom sent var parkeringsplassen full, men det var kort vei fra parkeringsplassen ved Amfi. Gode senger, og enkel med god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2019
      1  Takk, Siv S