Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
26
36
10
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
36
10
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 76 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har sin sjarm, selv om en må slepe bagasjen opp til tredje etasje, der vi bodde . Personalet var pliktoppfyllende og hyggelige , men var ikke utpreget kunnskapsrike i jobben sin.
Unntaket er kjøkkenet som laget middag , over forventning.
Ble vekket av brannalarm midt på natten, og måtte ut på gaten . Hotellet hadde ikke nattevakt på hotellet. At noen idioter trykker inn brannalarmen, er likevel ikke noe personalet kan for.9

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ArvidReigstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Rullestad, Markedsføring på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei Arvid
I vårt historiske hotell har vi dessverre ikke heis, men vi er behjelpelige med å ta bagasjen til rommet om det er behov for det.
Det er egentlig veldig betryggende å høre at du våknet av brannalarmen, men leit at du måtte oppleve dette. Til tross for at det er irriterende at noen utløser alarmen uten grunn, er det i det minste bra at det ikke var brann.

Godt å høre at maten innfridde.

mvh
Team Farsund

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Bra hotell i en flott liten by/tettsted.

Vi hadde Redersuiten og den var veldig romslig og med flott utsikt.
Det var og reint og fint og med sjarmerende interiør.

God mat i restauranten, god frukost og hyggelig betjening. Fint uteområde.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, epseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Rullestad, Markedsføring på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Takk for god tilbakemelding. Godt å høre at du trivdes i vår Redersuite.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nattens overnatting var helt ok, men rommet vi fikk (Telexrommet) var ikke som vi hadde forventet oss. Middagen var god. Likeså var frokosten. Hyggelig betjening. Beliggenheten var også helt topp. Helt på bryggekanten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilde Rullestad, Markedsføring på Rederiet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei
Takk for tilbakemelding. Godt å høre at både mat, betjening og beliggenhet var god.
Ta gjerne kontakt angående forventningene til rommet slik at vi kan møte de bedre ved en annen anledning.

mvh
Team Farsund

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Lite, koselig hotell med god atmosfære. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Fint rom (vi hadde rom 305). Veldig gode senger. Stort bad og stor dusj. Sjøutsikt. Lun fin uteplass. Endelig et sted med kjøleskap så vi kunne ha kald vin på rommet. Hotellet hadde gode hygiene rutiner for å unngå korona virus. Betalte 2390kr for en overnatting så synes prisen var litt høy for et sted som Farsund. Fikk sove lite pga høy musikk fra en restaurant i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Marian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Et «kjedefritt» hotell i et gammelt hus midt i lille Farsund. Stort rom med god seng, stort bad, TV og Internett. Men kanskje bare ferievikarer på jobb? Savnet av en voksen ledelse i spisesalen var merkbar, særlig i koronatider. Porsjonspakker til frokost er greit, men det bør bys på mer enn en kopp kaffe.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser