Åpen i dag: Stengt
Lagre
Fint stoppested på turen.

Vi var særdeles heldig med været. Sol og vindstille. Avslappende og rolig sted med flott fauna... les mer

Anmeldt 5 uker siden
thorb195
Grimstad, Norge
Et fantastisk kyst landskap

Et fantastisk område og landskap. 2000 flagg på gresset var litt av et skue og med skyfri himmel... les mer

Anmeldt 17. august 2020
karenmarieh
Grimstad, Norge

Anmeldt 29. juni 2020

Flott beliggenhet med nydelig utsikt. Men stedet virket noe slitt, sammenlignet med Lindenes fyr, som vi besøkte for et par år siden. Vi ble litt skuffet dessverre.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Helgeroa123
Anmeldt 15. desember 2019

Masse av historie om fyret og regionen. Man kan også leie fyrboligen, noe som er spesielt når vinden uler rundt fyret. De har også sykler til utleie, og Lista er flott å sykle i.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, helgehals
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Lista Fyr skuffer aldri. Beliggende midt i et flott naturområde og gode turmuligheter rundt. Selve fyret er verd turen opp, med formidabel utsikt og interessant historie.

På Lista Fyr er aldri kunstinstallasjoner langt unna, hverken innendørs eller utendørs. Det er også skiftende utstillinger med fokus på naturen, denne gang om trekkfugler og de viktige våtmarksområdene. Her var det også mulighet å fly sammen med fuglene over hei og hav, med virtuelle briller og med realistisk grafikk og effekter - kjempekjekt!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, John Sigmund B
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Kunst og kystkultur. På flat Lista. Kunstutstillinger, man kan leie rom å overnatte. Mye vind, mange surfere besøker Lista.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, irakesile
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Morsomt å gå opp i fyret. Vr brillene var kjempe gøy:-) Det fantes også kunst utstilling på stedet og iskrem bar.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Avalynna1