Vi var særdeles heldig med været. Sol og vindstille. Avslappende og rolig sted med flott fauna... les mer
Et fantastisk område og landskap. 2000 flagg på gresset var litt av et skue og med skyfri himmel... les mer
Finner ikke andre ord enn fantastisk. Alle som er innom Lista området - Rådes til å ta seg turen. Bare en flott plass å besøke!
Flott beliggenhet med nydelig utsikt. Men stedet virket noe slitt, sammenlignet med Lindenes fyr, som vi besøkte for et par år siden. Vi ble litt skuffet dessverre.
Masse av historie om fyret og regionen. Man kan også leie fyrboligen, noe som er spesielt når vinden uler rundt fyret. De har også sykler til utleie, og Lista er flott å sykle i.
Lista Fyr skuffer aldri. Beliggende midt i et flott naturområde og gode turmuligheter rundt. Selve fyret er verd turen opp, med formidabel utsikt og interessant historie.
På Lista Fyr er aldri kunstinstallasjoner langt unna, hverken innendørs eller utendørs. Det er også skiftende utstillinger med fokus på naturen, denne gang om trekkfugler og de viktige våtmarksområdene. Her var det også mulighet å fly sammen med fuglene over hei og hav, med virtuelle briller og med realistisk grafikk og effekter - kjempekjekt!
Kunst og kystkultur. På flat Lista. Kunstutstillinger, man kan leie rom å overnatte. Mye vind, mange surfere besøker Lista.
Morsomt å gå opp i fyret. Vr brillene var kjempe gøy:-) Det fantes også kunst utstilling på stedet og iskrem bar.