Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 16. august 2021

Ble møtt av svært hyggelig personell. Fellesfasiliteter var av gammel standard, men renholde var topp! Vi booket glamping, noe som absolutt bør prøves. Området rundt glampingteltene er bilfritt, og man får låne traller til å frakte bagasje med. Dette var svært praktisk og det hindrer uønsket støy rundt teltene. Det var i tillegg bålpanne og stoler utenfor hvert telt.
Flott natur og fine naturstier.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sovekvalitet
Takk, 85len
Anmeldt 13. august 2021

Vi ankom onsdag kveld, vi følte oss godt tatt imot, av personalet, og fikk tildelt en familiehytte i nærheten.
Flotte turmuligheter, koselig uteområde, en av Norges fineste sandstrender? fine hytter, men savnet toalett på hytta..
Utmerket service fra personalet, som yter det lille ekstra. Anbefales 👍

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, mortenj2021
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Glamping. Fantastisk beliggenhet rett på stranden. Idyllisk. Nær til de fasciliteter som eksisterer på campingen. Sjøen og sanden var det beste, glampingteltet kunne hatt godt av en innvendig dampvask. Minus for å ta med eget sengetøy.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, elskereise
Anmeldt 3. august 2021

Utrolig nydelig campingplass, vi hadde det helt nydelig her! så utrolig koselig med glamping teltene som lå ved sanddynene og lysene rundt omkring! Eneste negative var renholdet, her kunne de vært flinkere. Ble ofte møtt med overfylte båssdunker med dopapir på toalettene, og ved containere lå det strødd med båss, da containerne var fulle! men foruten dette storkoste vi oss veldig her! Det blir ikke siste gang!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, marene628
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig, liten campingplass i naturskjønne omgivelser! Tydelig at det er lagt arbeid i å skape god stemning med grillplasser og hengekøye. Nytt er utleie av sykler, sup og kajakker. Flott turterreng. 3. besøket vårt, vi kommer tilbake :)

Romtips: Book plass på nett på forhånd for å sikre plass.
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 298sisselw