“Forferdelig mat!!”

New Asia AS
Vurdert som nr. 7 av 11 Restauranter i Farsund
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 16. juli 2021

Forferdelig og smakløs mat rett fra microen, og svært dårlig service. så ut som de ansatte sov stående på jobb.
Opptil flere hår i maten!
Anbefales ikke!!!
Kommer aldri tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Frode W

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Da sønnen vår fikk Chop Suyen som han hadde bestilt utbrøt han: men dette var jo helt uten smak. Den eneste som fikk mat med bittelitt smak var mannen min som hadde bedt om ekstra styrke. Det er jo synd at gode råvarer kan bli så fullstendig maltraktert! Når vi ikke gir 1 poeng er det fordi betjeningen var hyggelig, og det var rikelige porsjoner. Men vi anbefaler ingen å komme hit pga maten.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Linusmamma
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

335kr for en stor meny. Oversaltet stekt ris. Resten var gjennomsyret av oppvarmert, smakløs og gammelt kjøtt. "Ferske" reker var vasne lakereker. Meget skuffet over å ha kastet bort penger på denne maten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ChrisogKris
Anmeldt 27. juni 2021

Vi er en vennegjeng på ferie Farsund, og tenkte å teste ut New Asia. Skuffelsen viste seg å bli ekstremt stor allerede ved første stund. Ikke spesielt immøtekommende personale, og maten kom etter noe sånt som 3 minutter. Vi ble usikre på hvor lenge maten hadde ligget, og all tvil ble fjernet idet vi satt tenna i rettene våre. Biffen smakte som skosåle, kyllingen som en ukjent art, og all saus smakte utvanna. Risen var forsåvidt helt middels. Dra et annet sted:-)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 848martheb
Anmeldt 11. mai 2021 via mobile enheter

Bestillte biff chopshui, 1 middagsrett til med biff og stekt ris med reker og kylling. Det smakte så ille at vi måtte kaste alt. Emmen smak, som om det var på kanten til å bli dårlig. Går ikke ann...jeg elsker vanligvis kinamat men dette var virkelig ille

Dato for besøk: mai 2021
Takk, ninaengen

Reisende som så på New Asia AS, så også på

Har du vært i New Asia AS? Del dine erfaringer!