“Lunch”

Rederiet Hotell Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Farsund
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kjempebra mat. Syntes spesielt den indiske retten var god. God service. Flott å sitte ute i bra vær.

Takk, Rune M

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten på rederiet hotell har fantastisk god mat. Har enda ikke smakt noe som ikke har falt i smak her. Min favoritt er nok deres gyros.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 19malink
Anmeldt 4. september 2018

Vi spiste dagens kjøtt (svinenakke) og fisk (laks) i tillegg til sterk rød curry. Maten ble servert hurtig og effektivt. Dagens kjøtt og fisk var smakfulle retter servert med rikelig tilbehør av grønnsaker og saus. Kylling i rød curry var veldig god med et tilbehør av frisk salat og et slags nan-brød.
Restauranten har kafeteria-stil med bestilling i disken og et utvalg av tradisjonelle norske retter i tillegg til supper, salater og mer eksotiske retter.
Forholdsvis rimelig priset.

Dato for besøk: august 2018
Takk, bergerac42
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Flott sommerdag så vi satt ute i hagen og spiste. Alle tok fish&chips utenom en som tok indisk. Nydelig mat og greie priser. Koselig betjening. 4 av oss kom igjen ved en senere anledning men da hver for oss - like fornøyd.

Takk, mkalsnes
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig vertskap og nydelig mat. Vi spiste kveite og breiflabb til middag sammen med en god rødvin. Avsluttet med en herlig sjokoladefondant med is og bær - nydelig! En utsøkt middag med hyggelig betjening. Her kommer vi gjerne igjen!

Takk, Lyngveien

Reisende som så på Rederiet Hotell Restaurant, så også på

Har du vært i Rederiet Hotell Restaurant? Del dine erfaringer!