Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”

Rederiet Hotell Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Farsund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

God Indisk kylling. Kan anbefales. Vi måtte dra tidlig søndag morgen før frokost, og spurte om de kunne lage en liten matpakke til oss. Wow for en skikkelig matpakke vi fikk. Det var brød, smør fire forskjellige oster. To typer kjøttpålegg, eple og yoghurt. Tomat, agurk og paprika lå oppskjert. Det var skikkelig bra. Takk.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, remib715
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 66 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019

Vi prøvde fisk, juletallerken og checken tikka. Maten smakte utsøkt, og hyggelig personale. Anbefaler indisk. Tror kjøkkenpersonalet har aner derfra. En virkelig høydare.
Lokalene har sjarm som resten av hotellet

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kjempebra mat. Syntes spesielt den indiske retten var god. God service. Flott å sitte ute i bra vær.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rune M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten på rederiet hotell har fantastisk god mat. Har enda ikke smakt noe som ikke har falt i smak her. Min favoritt er nok deres gyros.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 19malink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

Vi spiste dagens kjøtt (svinenakke) og fisk (laks) i tillegg til sterk rød curry. Maten ble servert hurtig og effektivt. Dagens kjøtt og fisk var smakfulle retter servert med rikelig tilbehør av grønnsaker og saus. Kylling i rød curry var veldig god med et tilbehør av frisk salat og et slags nan-brød.
Restauranten har kafeteria-stil med bestilling i disken og et utvalg av tradisjonelle norske retter i tillegg til supper, salater og mer eksotiske retter.
Forholdsvis rimelig priset.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bergerac42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rederiet Hotell Restaurant, så også på

Har du vært i Rederiet Hotell Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din