Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod pizza”
Anmeldelse av Tollboden Bakeri

Tollboden Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Flekkefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. september 2020

Bakeri og pizzaria i ett. Steinovnsbakt pizza. Beste pizzabunn jeg har spist! Bord både ute og inne.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bente99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 114 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Utrolig god pizza, en av de beste jeg har smakt!! Koselig beliggenhet ved vannet, perfekt lunsj-sted.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Hosle63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Supert sted for en deilig lunsj, de har svært god pizza bakt i steinovn. Vi var 5 venninner som «slang» innom en lørdag ettermiddag uten reservasjon. Var kanskje heldige som fikk bord? Populær plass.

Dato for besøk: august 2020
Takk, monicairena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Uten tvil den beste pizza vi har fått i Norge. Hyggelig sted og koselig betjening! Gir min beste anbefaling!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Rikkefm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

En veldig hyggelig opplevelse og mye gode bakevarer. Super pizza, flott beliggenhet og positiv betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ell1sag1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tollboden Bakeri, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 
Flekkefjord, Vest-Agder
 

Har du vært i Tollboden Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din