Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolutt å anbefale”
Anmeldelse av Englevakten Café

Englevakten Café
Vurdert som nr. 5 av 11 Restauranter i Flekkefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted, med god mat og hyggelig servitør. Interiøret er gjennomtenkt og setter et særpreg på stedet.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, oveu2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 13 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og fantastisk service! Her er alltid koselig å komme tilbake. Salaten er helt nydelig!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, brogis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

God mat og hyggelig personale som får deg til å komme tilbake gang på gang. Maten er god og spesielt den påsmurte maten er frisk og god,kompene på torsdagene er også kjempegode.

Dato for besøk: april 2019
Takk, FrodeSira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mars 2018

Under et kort besøk i byen jaktet i etter lunsj. Et sted var overfyllt, et annet preget av høyrøstede barneflokker. Fant dette stedet, som hadde en utrolig avslappende atmosfære. Så på rekesmørbrød, men ble anbefalt en litt større sak, toastet med reker. Det ble et godt måltid, som ble tilberedt mens vi satt med en kopp kaffe.Deilig å slippe mat som har ligget i en disk og ventet på en kunde! Passe sprøtt brød, bra med reker, sitron, rødløk og noe som trolig var en søt soyasaus. En uventet, men velsmakende kombinasjon. Smakte fortreffelig og mettet godt.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, janinger2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Kjæresten og eg blei frista av eit gateskilt om deilig fiskesuppe, og "ramla" tilfeldigvis inn døra på cafeen. Gjennomført og behagelig møblert stil på kafeen og hyggelig personale.
Veldig god fiskesuppe og deilig brød til og retten blei lekkert tilberedt og servert.

Ikkje universelt tilgjengelig kafé og litt i overkant religiøst bodskap, etter min smak. Bibelsitater overalt i kafeen, til og med på hylla på toalettet. Skaper sikkert begeistring hjå mange, men ikkje for alle.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 578signee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Englevakten Café, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 
Flekkefjord, Vest-Agder
 

Har du vært i Englevakten Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din