Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Morten B
Anmeldelse av Maritim Fjordhotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Hansen, MarkedsføringMaritim Fjordhotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. aug. 2020
Takk for besøket i sommer og ikke minst takk for fin anmeldelse:)
Håper vi har gleden av å se deg igjen.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 094
  • Hotels.com
0.2 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
4.9 km fra Maritim Fjordhotell
Apartment building with reception and facilities like toilets and showers
Booking.com
  • Vio.com
  • ZenHotels.com
  • Lol.travel
3.1 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 794
  • Agoda.com
18.0 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 644
  • Hotels.com
23.8 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 519
  • Hotels.com
24.4 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kajakkutleie
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 100
  • Hotels.com
29.4 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Heddan Gjestegard situated in Hægebostad sorrounded by beautiful nature
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 626
  • Hotels.com
32.6 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
eDreams
  • Lol.travel
29.3 km fra Maritim Fjordhotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Flekkefjord
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Vurdering fra reisende
18
25
20
5
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
25
20
5
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 75 anmeldelser
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Hotellet framstår som ryddig og greit, - ujålete. Gratis parkering, lett å finne fram inne, korte avstander og effektiv betjening. Alt er i orden og velfungerende. Rommet jeg hadde var kjedelig, men rent og med rimelig nytt bad. Enkel frokost, men kvaliteten på egg og bacon var helt topp, akkurat slik jeg liker det. Fornuftig prisnivå.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dag Willy T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BoardingPass811699, Resepsjonssjef på Maritim Fjordhotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019

Ci takker for fin tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2019

Sentralt hotell i Flekkefjord med god og gratis parkering rett utenfor døren. Senga må ha vært helt ny, for den var fantastisk god å ligge i. TV'en på rommet virket ikke, selv etter iherdige forsøk fra betjeningen. Litt skuffende at jeg da ikke fikk tilbud om å bytte rom.
Spiste hamburger i hotellets restaurant som smakte fortreffelig.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, erlingo42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018

Sentralt koselig hotell midt i byen. Vi bodde i 5 egt med veranda og utsikt til sentrum og fjorden. Er godt kjent i denne byen så valget var lett. Parkering rett ved inngangen. Greit rom, rent og gode senger. Hyggelig betjening særlig i resepsjon og de som steller rommene. Frokosten var kjempegod. Det som trekker ned her er grillmaten. Vi kom på en fredag og sommertid er det grillmat på fredager. Vi må velge mellom fisk og kjøtt. Vi valgte kjøtt. Fikk masse tilbehør, god salat, men for oss var de få kjøttbitene en stor skuffelse. Frister ikke til gjentagelse, men kommer gjerne tilbake for å bo her.

Romtips: Fint å bo i 5 egt med veranda
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, K1133NVanneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018

Vi har komt til hotellet for middag etter en lang tur i Brufjell. Maten var ok men servicen var ikke i samsvar med forventninger. En dame med tyggis nesten på vei ut av munnen har tatt imot bestilling med likegyldig holdning. På et slikt sted passer det ikke med denne holdningen. Snarere på en pub. Så det ble en bismak på middagen for oss. Så er det tipssaken. Når det blir foreslått for kundene å gi tips så takker man for tipset uansett hvor stort det er. Vanlig folkeskikk.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
1  Takk, Mena12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2018

Hotellet ligger fint til ved havna. Gratis parkering, men bare sånn greit nok i fht. rom og frokost. Det som for meg trekker mest ned : Det er når du kommer utpå tidlig kveld til hotellet etter en arbeidsdag (forretningsreise), du låser deg inn på hotellrommet, og varmen slår i mot deg på nivå som ei std. god badstu. Bare det at forskjellen her, er at du kan ikke være på dette rommet før lenge etter at sola har gått ned. Så da er det bare å sette opp det viduet som var mulighet til å åpne, dra for gardinene igjen, og håpe på at sola snart går ned. Men det var hyggelig med en spasertur i havneområdet. Men slike rom er ikke verdt prisen, når temp. ikke faller under 30 grader før nærmere midnatt.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, carlhakon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser