Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 208
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Expedia.com
USD 198
Vis tilbud
Hotels.com
USD 198
Vis tilbud
PricelineUSD 208
FindHotelUSD 198
eDreamsUSD 208
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Vurdering fra reisende
53
40
14
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
40
14
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 114 anmeldelser
Anmeldt 1. april 2021 via mobile enheter

Det beste hotell om du vil ha litt utenom de "vanlige" hoteller. Spekket med sjel og historie samt service som er ut over forventningene. Virkelig god restaurant som kan anbefales. Jeg har dette som bankers når jeg er er i traktene.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Kurt-on-tour
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2021 via mobile enheter

Overnatting lørdag-søndag sammen med tenåringssønn. God service, nydelig og kjemperent rom, stille og fredelig beliggenhet samtidig som det er midt i byen med kort vei til alt. Deilig mat. Toppscore på alt!

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JSGH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2021 via mobile enheter

Veldig koselig og hyggelig hotell. Serviceinnstilte folk i resepsjonen. Rene og trivelige rom. Beliggenheten er helt topp. Hadde middag i restauranten og det anbefales. Veldig godt måltid. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2021 via mobile enheter

Rolige tider for hotellopphold. Oppfatter hotellet med gode koronatiltak og følte meg ikkje utrygg der. Flotte og reine rom.
Sentral beliggenhet er også positivt.
God middag, men porsjon var litt liten.
Enkel og god frokost. Kan absolutt anbefale hotellet og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, karlhelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Hotellet er fint, mye sjarm både i fellesareal og på hotellrom. Gode senger. Middagen smakte nydelig, desserten var også god. De ansatte er imøtekommende og hyggelige. Noe trekk for en kjedelig og sparsommelig frokost.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, leonorea2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser