Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
FindHotel
Priceline
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Vurdering fra reisende
53
40
14
2
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
40
14
2
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 114 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Fikk et nydelig rom med god plass, tårn-karnapp og boblebad (det var nok over standard-nivå, men slett ikke dyrt). Hotellet er velholdt og nyoppusset, betjeningen var hjelpsom og overstrømmende, og frokosten hadde godt utvalg. Dette var en hyggelig overraskelse!

Romtips: Fikk hjelp til å parkere billig ved brannstasjonen. Mye enveiskjørt og smale gater, så det var nyttig! Velg gjerne juniorsuiten!
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, OyvindMG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Fin beliggenhet og god restaurant!
Litt lite parkering. Bestill bord på restauranten.
Gode senger og ok rom.
En fin takterasse. Ta med et glass og nyt på takterrassen i 4 etasje.
Frokosten har bra utvalg og høy kvalitet.
Vi var her 2 døgn og har hatt et fint opphold.
Hit kommer vi igjen.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2021 via mobile enheter

Det beste hotell om du vil ha litt utenom de "vanlige" hoteller. Spekket med sjel og historie samt service som er ut over forventningene. Virkelig god restaurant som kan anbefales. Jeg har dette som bankers når jeg er er i traktene.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Kurt-on-tour
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2021 via mobile enheter

Overnatting lørdag-søndag sammen med tenåringssønn. God service, nydelig og kjemperent rom, stille og fredelig beliggenhet samtidig som det er midt i byen med kort vei til alt. Deilig mat. Toppscore på alt!

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JSGH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2021 via mobile enheter

Veldig koselig og hyggelig hotell. Serviceinnstilte folk i resepsjonen. Rene og trivelige rom. Beliggenheten er helt topp. Hadde middag i restauranten og det anbefales. Veldig godt måltid. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser