Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig kafé”
Anmeldelse av Kaffeborsen

Kaffeborsen
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Flekkefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019

En liten kafé med godt utvalg av kaffe og bakevarer. I tillegg har de faktisk rett til å servere alkohol, så et lite glass vin om du ikke er glad i kaffe funker helt bra. Til og med utvalg av glutenfrie matvarer - selv om det fleste var med melk. Det er forholdsvis lite lokale, men godt innredet slik at vi kunne sitte i fred og støynivået var ikke høyt. Det er her du nyter en kaffe etter jobb, og lar tankene fly :-)

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Vegar V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 45 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2018

Brukte stedet begge dagene vi var i Flekkefjord. Første dagen kun som kaffebar, men andre dagen spiste vi lunch.
Fruens kyllingsalat falt i smak. Min burger var helt ok, men jeg synes ikke den var helt storveis. Smaksmessig god, men litt tørr og hard burger. Kanskje lytt for lenge stekt?

Dato for besøk: august 2018
Takk, tosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2017 via mobile enheter

Her kommer jeg igjen og igjen fordi kaffen er god, maten er deilig og det er hyggelige medarbeidere.
Det henger ofte bildeutstillinge på veggene.
Du føler deg alltid velkommen!

Dato for besøk: september 2017
Takk, Belinda31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

Kafeen ligger sentralt til i Flekkefjord, nært havet og har en bra utekafe. Lokalet er helt greit, rent og ryddig. Det som trekker ned er støyen fra kjølediskene. Veldig god chailatte med kanel som virkelig er å anbefale. Krydderkaka kan nok bli ferskere så man slipper å spise den med kniv og gaffel flere ganger. Tross alt dette, en bra kafe.

Dato for besøk: september 2017
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Var innom Flekkefjord og bestemte oss for å gå hit for å spise fiskesuppe til lunch.

Fiskesuppen var veldig god og kom med godt brød til, så kan anbefales!

Kunne muligens vært litt mer fisk/reker etc i suppen, og litt tynn konsistens, men smaken var veldig god.

Litt stive priser, men er jo slik overalt for tiden.

Bør prøves :-)

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Pål C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffeborsen, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 
Flekkefjord, Vest-Agder
 

Har du vært i Kaffeborsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.