Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service!”
Anmeldelse av Kaffeborsen

Kaffeborsen
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Flekkefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Etter en hel evighet og to etterlysninger av vår bestilling, fikk vi til slutt maten på bordet. Brent, tørr og smakløs pizza og en skikkelig dårlig burger! Vi fikk heller ingen beklagelse fra betjeningen på glemt bestilling og heller ingen "plaster på såret". Det hadde hjulpet mye på inntrykket av stedet med en unnskyldning og en kaffe på huset, tross dårlig mat. Elendig service her altså!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Hanne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 46 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2020 via mobile enheter

En fantastisk Club sandwich sammen med et godt glass hvitvin som balanserte fint. Trivelig atmosfære. Deilig lunsj!

Dato for besøk: desember 2020
Takk, aslet2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Topp lunsj (club sandwich) med nydelig kaffe til. Vi delte lunsjen og fikk hver sin porsjon med chips selv om vi bare bestilte/betalte for 1.

Topp service.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 173sveinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og min mann stoppet i Flekkefjord for å titte litt rundt og ta en lunsj en dag i juli. Sola skinte og vi ville finne en plass med uteservering. Valget falt på Kaffebørsen. Uteserveringen er hyggelig plassert ved sjøen. Man går inn og bestiller, så serveres man ved bordet.

Min mann valgte et av ostesmørbrødene de hadde, og jeg valgte Club Sandwich. Ostesmørbrødet til min mann var helt greit, mens Club Sandwichen ikke var i nærheten av en original Club Sandwich. Nei dette ble en skuffelse i en ellers veldig hyggelig by.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestillte gresk kyllingsalat og kreolsk pasta. Begge deler ble en middelmådig opplevelse. Den kreolske pastaen ble servert mer som en suppe, der det var mer saus enn pasta. Sausen var heller ikke spesielt smakfull og levde derfor ikke opp til forventningene

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Travel588716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffeborsen, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 
Flekkefjord, Vest-Agder
 

Har du vært i Kaffeborsen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.