En utmerket tur, som anbefales! Vi var to voksne på en sykkel. Da kjedet røk på ene dele av... les mer
Dette er en av de fineste naturopplevelser jeg kan huske. Desverre var bare halve banen åpen, men... les mer
Dette var virkelig en flott opplevelse og ett minne for livet. Anbefales på det sterkeste.
Jeg og samboer ønsket en aktiv Norgesferie med flere opplevelser. Dette var en av flere opplevelser som vi ikke angrer ett sekund på at vi gjorde. Dresinsykling langs Flekkefjordbanen var veldig gøy!
Dette er en av de fineste naturopplevelser jeg kan huske.
Desverre var bare halve banen åpen, men du verden for en tur. Kilometer på kilometer av vakker natur og flott utsikt.
Instagram-øyeblikkene ligger tett. Utrolig følelse å tråkke seg gjennom en helt mørk tunnel.
Å feriere i Agder uten å ta denne turen vil være en stor feil.
Selv om man sykler "oppover" den ene veien er stigningen svært moderat og man blir ikke sliten.
Ringte og sjekket før vi booket dresinsykkel at det var rampe til rullestol da det ikke går og løfte rullestolen.
Dette var ikke problem mente de.
Det ble dessverre ikke noe tur for min stefar som sitter i rullestol da dette ikke er for dem som veier litt mer enn normalen.
Anbefaler virkelig og installere enn stol med ryggstøtte på en av sykkelen slik at det går ann sitte uten rullestol.
Rullestol vennlig er det absolutt ikke.
Dere burde fjerne det fra deres nettside.
Dette var veldig morsomt og en fin tur når vi først kom i gang. Syklingen kan de fleste klare med to voksne på sykkelen. Mange fine utsiktspunkter underveis. Derimot reagerte jeg på mangelen på smittevern på startpunktet. Folk sto tett i tett i kø inn gjennom en trang dør, samtidig som andre gikk inn og ut av den samme døra for å hente utstyr til turen. Utstyr og registrering foregikk i et ganske lite, trangt rom og det ble umulig å holde avstand. Tips til arrangøren: Marker avstand på 1 meter der køen er. Oppfordre folk til å kun sende en person fra hver gruppe inn for å registrere seg. Ha gjerne en person til å organisere køen, gjerne slik at den som er nr 2 i køen står utenfør døra (ikke i døråpningen). Ellers er banen en fin opplevelse! Man kunne gjerne fått litt bedre info på forhånd, jeg ble overraska over hvor mørkt det var i tunnellene og hvor mye det bråkte. Hadde vært fint om det sto skilt før alle tunnellene med hvor lange de er. Og kanskje kunne man hatt litt flere reflekser i noen tunneller, f eks dyrefigurer for barna, eller markering av hvor langt inn i tunnellen man har kommet. Alt i alt, kjempefin tur og gøy å sykle, med noe uutnyttet potensisle.
Veldig fin måte å oppleve banen på. Kjekt for hele familien, vi hadde med barn i alderen 4-7 år. Det regnet veldig men vi var godt kledd og hadde poser på skoene til de voksne. For de som evt ikke er det ved regn hadde det vært praktisk å kunne låne/leie/kjøpe regnponcho eller lignende. Regnet gjorde at det var mange spennende fosser på veien som sprutet litt på oss og rennende vann over inngang og utgang til tunnelene, barna synes det var veldig gøy. De likte også å få lyse med lyktene inne i tunellene, noen var litt skumle men de ble fort vant til de (litt kaldt der inne, greit med gode klær spesielt for de som sitter i ro og ikke sykler).
Litt tungt å sykle opp til midtpunktet (kan være lurt med en liten lunsj/godbit der, på Flekkelid) men desto gøyere ned igjen!
En fantastisk tur i et fantastisk område.Et imponerende byggverk som er virkelig verdt og oppleve. Litt tung start fra Flekkefjord og opp til høyeste punkt. Deretter var resten av turen bare morsom. Mange flotte tunneler, og flott utsikt på store deler av turen. Eneste minus er setene på dresinene, de kan med fordel byttes ut