“Nydelig hotell ”

Grand Gastro
Vurdert som nr. 2 av 25 Restauranter i Flekkefjord
Kjøkken: Europeisk
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott hotell med sjel.
Perfekt for rullestolbruker med familie.
God service og flott frokost.

Takk, 426erikk

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vi var spente på om menyen stod til forventningen. Det gjorde den. Alt så fint ut på tallerkenen og smakene satt. Vi hadde satt pris på om det ble servert litt godt brød med smør/dipp med vi ventet på maten. Det hadde hjulpet på rumlende mager for de som ikke skulle spise forrett. Hadde kelneren en dårlig dag? Et smil og en hyggelig kommentar hadde ikke vært så dumt. En hyggelig matopplevelse i rolige omgivelser i koselige Flekkefjord er å anbefale.

Takk, brincomam
steine2014, Owner på Grand Gastro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for postiv tilbakemelding på maten vår. Vi bringer deres ønsker om "ventemat" tilbake til kjøkkenet. Normalt er våre kelnere alltid hyggelige og blide, og tar i mot gjestene med et smil. Men vi er alle mennseker og humøret kan variere. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var gjester på hotellet og valgte restauranten etter anbefalinger på tripadvisor.
Ikke altfor stort lokale, men pent og ryddig. Vi spiste breiflabb og creme brulee. Maten smakte helt fantastisk og anbefales på det sterkeste!
Det var til tider kun en servitør og det opplevdes som litt underbemannet. Skal sies at servitøren ga ut ifra forutsetningene ypperlig service!
Restauranten anbefales!

2  Takk, polizam7
steine2014, Owner på Grand Gastro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for besøk og hyggelig tilbakemelding. Det er alltid en utfordring i en restaurant av vår størrelse å balansere antall personer på vakt i forhold til antall gjester, men det er hyggelig å høre at vår kelner løste oppgaven med ypperlig service. Vi ønsker velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat . Beste jeg har smakt . God atmosfære og hyggelig servitører som kom med bra forslag på menyen

2  Takk, Tovejohanne58
steine2014, Owner på Grand Gastro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, vi bringer rosen videre til våre ansatte!

Anmeldt 14. juli 2020

Det er samme eiere som Kaffibørsen. Skal vi feire noe spesielt går vi på Grand Gastro.
God mat:) Enkelt å bestille bord, Hyggelig betjening, god drikke og atmosfæren i restauranten er fin. Et stor + er at en kan få kjøpt Pepsi max og Coca cola.
Her kan en betale med kredittkort.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Tekjerringa69

Reisende som så på Grand Gastro, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder

Har du vært i Grand Gastro? Del dine erfaringer!