“Prøv Nr 96 og bli en fast”
Anmeldelse av Peking Restaurant

Peking Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 16 Restauranter i Flekkefjord
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Prøv Nr 96 og bli en fast kunde for evig! Lover dere tidenes beste mat! Hjemmekoslig og du finner ikke kosligere familie som driver kinaresturang!

Takk, r0alh

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bor i Flekkefjord og går ofte på Chinaen. God mat og hyggelig betjening. Anbefaler å prøve Maissuppe til forrett Mest populære rettene vi spiser er Sweet and sour med kylling eller svinekjøtt og Oksekjøtt eller kylling i karrysaus.

Takk, Tekjerringa69
Anmeldt 12. desember 2019

Da her jeg vært og spist stekt ris med kylling og reker, og dette var spiselig, på ingen måte himmelsk men en gigantisk opptur etter mine to tidlige turer ( det var helt på tryne ) så om du må spise kinamat så er stekt ris spiselig her, nå må det sies at litt soyasaus hadde løftet det litt

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, tomas h
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Maten smakte ingenting. Både kyllingen(forrett) og svinekjøtt ble varmet/tinet i mikroovn. Eieren/kokken/servitøren himlet med øynene da jeg ønsket forrett. Menyen heiv han på bordet. Nei,tror ikke de var glad i gjester der nei. Går ikke der igjen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Maps53908461065
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Spiste svinekjøtt i søtsur saus. Dette var "dagen" , men den var like dyr som ellers, men fikk en svær rar vårrull med på kjøpet... Kjøttet og frityrgreiene rund var seigt og mørkt. Virket gammelt. Kjøkkenet virket rimelig kaotisk og i restauranten stod mange greier som ikke hører hjemme i en restaurant.

1  Takk, Jon K

Reisende som så på Peking Restaurant, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder

Har du vært i Peking Restaurant? Del dine erfaringer!