Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig service”

Brygga Restaurant Flekkefjord
Vurdert som nr. 13 av 13 Restauranter i Flekkefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020

Vi skulle spise med familien. Vi måtte vente 10 minutter på å få menye. Etter å ventet 20 minutter på å få bestille noe som helst, og snakket med 3 servitører om å få lov til å bestille, så gikk vi!

Slik skal det ikke være!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 372elineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 92 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig flott lokalasjon bare synd at middagen ikke svarte til forrventningene. Vi bestilte 4 stk. Prosjoner Breiflabb til kr 259,-pr.stk og til den summen forrventer enn prima produkt. På 2 av prosjonene var ikke breiflabb'n ferdigkokt, og det var ulike mengde på tallerkene, den ene manglet sitron. MEN super service og kundebehandling.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjarne_Kverneland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

fikk 2 små pizzaer isteden for en stor og en liten, hår i begge pizzaer, ventet i en time på mat og når den kom smakte det forferdelig. hadde vært bedre å spise på pizzabakeren.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, g00dnightg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nei, nei og nei!
Dårlig service, ventet en evighet på å få menyer, en evighet på å bestille og to evigheter på å få maten. Da vi fikk maten, fikk vi to små pizzaer i stedet for en stor og en liten. Pizzaene var ikke noe å juble for smaksmessig heller. Hår i begge pizzaer. Skittent på do.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, lnDahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pizza, ceasar salat og blåskjell.
Alt var helt Ok, men vi var uheldige og fikk hår i maten.. Virket som om kelneren var usikker på om han skulle ta tilbake pizzaen eller bare fjerne hårstrået men blåskjellene smakte fint, og manglet hår.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MarieAgelund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant Flekkefjord, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 
Flekkefjord, Vest-Agder
Flekkefjord, Vest-Agder
 

Har du vært i Brygga Restaurant Flekkefjord? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din