Spis heller bare på bensinstasjonen. En ostepølse der er gourmet i forhold til maten på brygga. :(:(
6–10 av 100 anmeldelser
Ventet 40 min på å bestille, og like lenge på å få vite at de ikke hadde mer av maten vi bestilte. Bestilte på ny, med lovnad om at maten skulle prioriteres siden vi hadde ventet så lenge. Etter langt om lenge tok vi kontakt med betjeningen (måtte gå inn og lete etter de selv..), fikk da vite at maten enda ikke var påbegynt. Forlot da stedet. Det var likt i fjor, alt for få servitører på mange gjester. Håpte at det var blitt bedre i år, men vi ble skuffet. Vi kommer ikke tilbake.
Dårlig service. Biffsnadder tallerken uten særlig smak, verken på pomfri eller brune sausen. Kunne lagd bedre selv med Toro.
Grei fiskesuppe, middels pizza. Veldig bråkete plass!! Ventet ganske lenge på maten. Fiskesuppen var nesten spist opp når pizzaen til ungene kom, med 5 minutters mellomrom.
Spiste biffsnadder, fiskesuppe og spareribs. God smak på matrn, grønnsaken var ok og service var ikke noe å utsettr på. Kunne ønsket at det var litt mer mat i posjonene