“Dårlig mat og Service ”

Brygga Restaurant Flekkefjord
Vurdert som nr. 16 av 25 Restauranter i Flekkefjord
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig mat. Bestilte biffsnadder.
Kjøttet var seigt,salat fra pose og ekkel brun pose saus.. og dårlig service..
Ølen smakt bra ihvertfall.
Spiser ikke der igjen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, JanegilMoberg

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Fint sted like ved kanalen. Man sitter inne eller ute under markiser. Gassvarmere sørger for at det er behagelig temperautr også ute.
Svært hyggelig betjening.
Maten var svært tiltalende, men dessverre litt smakløs. Vi bestilte breiflabb og hvitvin.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, kristenwanvik
Anmeldt 2. august 2021

Var innom og bestilte gratinerte krepsehaler med brød og salat. Noe verre enn dette tror jeg at jeg aldri har fått servert. Her snakker vi krepsehaler fra boks og rett i ovn med noe ubestemmelig på topp. Salat fra pose. Og ingenting var det noe smak av. Brødet var tørt og hardt. Nei denne kommer jeg til å styre unna for alltid. Hadde jeg kunnet gi 0 i score hadde det blitt det dessverre.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 520arveh
Anmeldt 1. august 2021

Spis heller bare på bensinstasjonen. En ostepølse der er gourmet i forhold til maten på brygga. :(:(

Dato for besøk: august 2021
Takk, tore308
Anmeldt 25. juli 2021

Ventet 40 min på å bestille, og like lenge på å få vite at de ikke hadde mer av maten vi bestilte. Bestilte på ny, med lovnad om at maten skulle prioriteres siden vi hadde ventet så lenge. Etter langt om lenge tok vi kontakt med betjeningen (måtte gå inn og lete etter de selv..), fikk da vite at maten enda ikke var påbegynt. Forlot da stedet. Det var likt i fjor, alt for få servitører på mange gjester. Håpte at det var blitt bedre i år, men vi ble skuffet. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 677siljen

Reisende som så på Brygga Restaurant Flekkefjord, så også på

Flekkefjord, Vest-Agder

Har du vært i Brygga Restaurant Flekkefjord? Del dine erfaringer!