En utrolig flott, nylig oppusset restaurant. Ligger i hjertet av Flekkefjord og serverer en utrolig god mat.
Så gøy å høre.
Håper å se dere ved en sendere anledning.
Hadde norgesferiens desidert beste matopplevelse på denne restauranten. Vi var seks personer, 4 voksne og 2 barn som testet flere retter på menyen. Alt smakte nydelig! Gode, lokale råvarer, kjøtt, fisk og grønnsaker, tilberedt på aller beste vis. Prisnivået var heller ikke høyere enn på kjederestauranter. Her kommer vi gjerne tilbake
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Dere er hjertelige velkomne tilbake ved en senere anledning.
Stedet er rent og pent. Prisene er også sympatiske. Maten var imidlertid kun gjennomsnittlig, ikke noen stor smaksopplevelse. Vi prøvde to av kjøttrettene, mulig fiskerettene holder en annen klasse.
Beklager du ikke var helt fornøyd hos oss. Kommer du tilbake og fortsatt ikke er fornøyd vil vi gjerne du forteller oss hva du ikke er fornøyd med så vi kan ordne opp mens du er hos oss.
Vi ønsker deg en riktig god sommer.
Fantastisk mat og god service. Nydelig lokaler. Vi bestilte fiskesuppe som forrett og entrecôte til hovedrett. Fiskesuppe var nydelig, men savnet litt fylde i suppen. Entrecôteen var fantastisk krydret og grønnsakene like så. Virkelig god service fra den ene karen i baren. Vi kommer gjerne tilbake
Tusen takk for super tilbakemelding og hjertelig velkommen tilbake:)
Vi var 2 personer som vil teste lunch. En valgte fiskesuppe og den andre salat.
Begge ble imponert av maten som ble presentert meget bra og smakte utmerket.
Bra service.
Tusen takk:) Så gøy du er fornøyd med vårt nye konsept.
Velkommen tilbake.