Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veikro - likevel litt imponert”
Anmeldelse av Kosen - Kniv & Gaffel

Kosen - Kniv & Gaffel
Bestill bord
2
søn. 25.7.
20:00
Vurdert som nr. 11 av 17 Restauranter i Egersund
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. februar 2019

Det er en fastfood meny av som er typisk for norske veikroer, burgers og fish/chips, men i tillegg har de daglig tradisjonell husmannskost som kjøttkaker. Innrømmer en slik meny ikke vekker de store forventningene. PÅ den andre side må en forstå at går man på veikro blir det veikromat.
Med det utgangspunktet har vi gjort flere besøk på Kosen. Vår tanke er kvalitet og gjennomføring er langt over snittet. Her er det godt mat. Kjapt og flott servert. Favoritten er fish and chips

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 25 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2018

Her får du forskjellige matretter for en rimelig penge. Hyggelig betjening og rask servering. God plass både inne og ute :)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 360gerd_as
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Kosen har eksistert i flere generasjoner, og jeg husker når min morfar og mormor tok meg dit for minst 40 år siden. Mye er selvsagt endret siden den gang, men litt av magien finnes fremdeles

Dato for besøk: september 2018
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018

Var og spiste middag en dag i uka, og måtte vente 35 min på maten. Og da hadde me spurt hvor den ble av. Var ikke mange gjester, men mye utlevering. Burde servert gjestene etter hvert som dei kom. Eller gitt beskjed at det var lang ventetid. Andre gjester som me snakket med ventet i 40 min, og dei måtte og spør etter maten.Men maten god.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, BELLAHELLVIK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Husets deluxe burger med bacon og ost er innertier :) Gjenganger på overtid! Komletorsdag er heller ikke feil ;)

Dato for besøk: november 2017
Takk, smrfe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kosen - Kniv & Gaffel, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Kosen - Kniv & Gaffel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din