Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig mat og dyr øl. ”
Anmeldelse av Thai Takeaway Egersund

Thai Takeaway Egersund
Vurdert som nr. 7 av 18 Restauranter i Egersund
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi fikk rask servering, men maten var ikke spennende. Helt greit, men ingen smaker å snakke om. Rett og slett kjedelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, KRA_1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 21 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2019

Koselig liten restaurant, hyggelig betjening. Bestilte Pad ka prao og bad om å få den litt mild. Fikk chili ved siden av retten, perfekt når man er litt pysete med chili. Maten var kjempegod, mye smak og ferske grønnsaker. Imponert av både service og mat, anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2019
Takk, ellenanestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

God mat, veldig fornøyd. Maten smakte som i Thailand. Spiste beef med ingefær og Pad Thai med nudler og reker.Hyggelig betjening som snakker norsk seg imellom.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 553lailaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Koselig liten restaurant med meget god mat, nå også med skjenkebevilling.
Veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Kjellgarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Kjøpte Thai Red Curry i går. Dette smakte forferdelig og sausen skilte seg og fløt i olje. Den dårligste Thaimaten jeg har spist. Kommer aldri igjen. Min kone ble dårlig av maten.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 332carstenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Takeaway Egersund, så også på

 
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Thai Takeaway Egersund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din