Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 167
Hotels.comUSD 168
FindHotelUSD 168
eDreamsUSD 167
TravelocityUSD 168
CheapTicketsUSD 168
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (174)
Filtrer anmeldelser
174 resultater
Vurdering fra reisende
46
75
36
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
75
36
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 174 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

En natt på Grand i Egersund. Flott hotell. Rent og pent i gangene og lobbyen / bar området. Smittevern tatt godt vare på.

Jeg hadde singelrom. En del støv på gulvet når man gikk rundt. Mulig rommet ikke er brukt så mye og støv har samlet seg opp på gulvet. Ellers fint og rent på andre over flater og badet. Minus at det ikke finnes en eneste hylle på badet å sette ting på.
Nydelig mat på kvelden og god service. Alle ansatte er veldig service innstillte.
Midt i sentrum, så kort vei til det meste hvis man vil ut av hotell baren.
Frokosten var veldig bra og masse utvalg. En kokk plukker for deg i disse corona tider. Juice og sånt kan man ta selv.
Tipp topp!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, CervezaTaran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding: Det setter vi pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige og fine rom i den nyoppussede døren. Betjeningen var hyggelige og serviceorientert. Frokosten var svært bra. Av smittevernhensyn fikk man ikke forsyne seg selv ved buffeen, men det fungerte likevel veldig bra med at man ble servert av personalet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travel588716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

På vår hotelltur på "De Histriske" var turen kommet til Grand Hotell i Egersund. Helt topp ned flotte rom. Og hyggelig betjening. Frokosten var meget bra og korinastengt buffer var opphevet fra idag. Anbefaler dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi har egentlig bare godt å si om oppholdet på Grand Hotell Egersund. Tårnrommet i 3 etg var luftig og koselig, gode senger, morgenkåper, kaffemaskin, hyggelig,å kunne nyte kaffen på den lille balkongen på hjørnet av rommet. Badet var veldig bra, og dusjen som man virkelig vil en dusj skal fungere.
God frokost i hyggelig lokale. Hotellets egen parkeringsplass har ikke mange plasser, men det er mange parkeringsplasser rett ved. God service fra personalet, og hotellet ligger veldig sentralt. Vi kommer gjerne igjen :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MElisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Vi booket hotellet for et romantisk opphold. Musserende vin og assortert frisk frukt serveres på rommet.
Servert 3 retter til middag i romantiske omgivelser. Kokkene og personalet ga profesjonell service.
Deilig frokost og god kaffe.
Hotellet har gratis parkering og ligger i hjertet av byens gamleby. Stor takk for den fantastiske tiden :)
Edmund og Grazina.

Dato for oppholdet: mai 2020
2  Takk, 412edmundn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

TAkk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser