Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 198
Hotels.comUSD 178
eDreamsUSD 198
FindHotelUSD 198
Orbitz.comUSD 178
TravelocityUSD 178
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (176)
Filtrer anmeldelser
176 resultater
Vurdering fra reisende
47
76
36
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
76
36
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 176 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2020

Var inom Egersund på jobb og bodde her en natt. Flott hotell med fantastisk kundeservice fra personal. Bra første intrykk og bra beliggenhet. Hotellet ligger nære til butikker og restauranter. Hit kommer jag igen

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, eventmagdalena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solfrid T, Markedsføring på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Gode tilbakemeldinger betyr så mye for oss. Så TUSEN takk! Vi gjøre vårt ytterste hver dag for at våre gjester skal sove og spise godt og ellers har fine opplevelser her i Egersund. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Hotellet fremsto ganske velstelt, med flere avdelinger, litt opp og ned og hit og dit for å finne rommet, men det er sjarmerende. Og ikke noe problem.
En morsom detalj er at rommene har et dialektuttrykk på døra.
Rommet var rent og pent, og hadde tilstrekkelig med kontakter, noe som er viktig i dag. Seng og madrass var meget gode. Badet romslig, men uten hyller til toalettsaker, noe vi ofte savner på hotellene rundt omkring.
Frokosten var ok, men et minus var at hotellet ikke hadde fått med seg at frokost-bufe var gjeninnført. Eller kanskje det blir billigere slik? I alle fall ble ikke frokosten det høydepunkt det ofte kan bli.
Alt i alt et hyggelig og greit opphold.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Frokosten serveres slik på grunne av smittevernhensyn. Vi prøvde buffet i et par dager, men alle gjestene fulgte ikke instrukser på smittevern. Det førte til dårligere hygiene og høyere risiko. Derfor gikk vi tilbake til buffet hvor kokkene legger opp maten. Så fort vi føler at det er trygt å servere buffet, vil vi gå tilbake til det. Minner likevel om at det er et utvalg av kalde retter, egg og bacon, musli, yoghurt etc.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

En natt på Grand i Egersund. Flott hotell. Rent og pent i gangene og lobbyen / bar området. Smittevern tatt godt vare på.

Jeg hadde singelrom. En del støv på gulvet når man gikk rundt. Mulig rommet ikke er brukt så mye og støv har samlet seg opp på gulvet. Ellers fint og rent på andre over flater og badet. Minus at det ikke finnes en eneste hylle på badet å sette ting på.
Nydelig mat på kvelden og god service. Alle ansatte er veldig service innstillte.
Midt i sentrum, så kort vei til det meste hvis man vil ut av hotell baren.
Frokosten var veldig bra og masse utvalg. En kokk plukker for deg i disse corona tider. Juice og sånt kan man ta selv.
Tipp topp!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, CervezaTaran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding: Det setter vi pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige og fine rom i den nyoppussede døren. Betjeningen var hyggelige og serviceorientert. Frokosten var svært bra. Av smittevernhensyn fikk man ikke forsyne seg selv ved buffeen, men det fungerte likevel veldig bra med at man ble servert av personalet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Travel588716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

På vår hotelltur på "De Histriske" var turen kommet til Grand Hotell i Egersund. Helt topp ned flotte rom. Og hyggelig betjening. Frokosten var meget bra og korinastengt buffer var opphevet fra idag. Anbefaler dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geir Sølve Hebnes Sleveland, General Manager på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser