Laveste priser for ditt opphold
USD 195
eDreams
PricelineUSD 196
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 8. mai 2022

Veldig god service, enkel innsjekking og utsjekking. Flott rom 207. Men jeg våknet opp kl 07:30 pga av betongskjering i nabotomta, men det kan jeg forstå, det andre var at det var veldig mye trafikkstøy fra gaten utenfor. ( Nye vindu hadde gjort saken bedre)

Romtips: Ikke velg rom ut mot gaten
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Frode L
Solfrid T, Markedsføring på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2022

Hei Frode! Takk for at du deler din opplevelse. Å våkne til betongsaging er ikke kjekt. Arbeidet på nabohuset ferdigstilles i disse dager. Det har vært litt betongsaging ifm. brostein som måtte tas opp og legges på plass igjen. Vi har 101 hotellrom, og flere rom som vender mot rolige bakgårder og rolige gater. Vi ønsker at alle våre gjester skal få en god natt søvn, og skal tilrettelegge så godt vi kan for et rolig og behagelig opphold. Velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 18. januar 2022

Bor alltid på Grand når jeg er i byen, og blir aldri skuffet. Hotellet ligger svært sentralt i byen. Restauranten har løftet seg et hakk eller to i løpet av de siste par årene, men for meg er det frokostbuffeen som er høydepunktet. Rommene er romslige og rene.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, Stylegar

Hei! Så kjekt å høre! Takk for at du deler dette. Hjertelig velkommen tilbake neste gang!

Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Så hyggelig betjening, fine rom og varm atmosfære! Du blir møtt med et smil. Særlig vil vi berømme frokost dama med stor D. Kardis!! Hun lager omelett og annet om du ønsker. Det at hun husker spesialkost fra året før og disker opp med dette med største selvfølgelighet og et stort smil, imponerer.
God mat, godt utvalg og blide folk. Bedre blir det ikke.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, birreeng

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏🏻 Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelig nattlig støy fra konserter flere netter på rad. Synd for et så fint hotell. Kommer neppe tilbake hit. Kommunen ødelegger for hotellet ved å tillate slik støy til 12.30 søndag kveld. Skandaløst. Man er nødt til å ha åpne vinduer da det ikke er aircondition.

Romtips: Unngå sesong med utendørs konserter.
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Roam291141
Solfrid T, Markedsføring på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Hei! Takk for fine ord om hotellet. Kjekt at du liker det. Takk for at du deler din opplevelse. En del av hotellet vender mot en bar som spiller livemusikk nå om sommeren. Utesteder i Egersund har lov å spille musikk frem til 00.30 fredager og lørdager. Mandag til torsdag + søndag skal musikken være av seinest 23.00. Hotellet består av mange bygninger (nesten et helt kvartal), og det er mange rom som vender mot rolige gater. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å tildele rom etter behov. Nå om sommeren blir det helt fullt på hotellet, og da må vi også bruke rommene som vender mot baren du refererer til. Vi har kjøling på mange av rommene, men hadde en liten periode litt utfordringer med dette. Det er løst nå. Forstår at du er frustrert, men håper likevel du kommer tilbake om du skal til området en gang slik at vi kan rette opp i dette. Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Et hyggelig hotell i en fin by, var førsteinntrykket. Bra service.
Rommet var også fint å se på.
Sengen var mindre god. Her var det på tide med madrass skifte.
Det var mat os/steke os fra kjøkken.
Det var svært negativt for meg som har astmaallergi. Ble en tung natt!
Frokost var på gjennomsnitt. Grei nok.
Pluss for kaffe som ble nært rundt og tilbudt påfyll, slike små detaljer hever frokosten.

Romtips: Sjekk hvor kjøkken er om du ikke liker så mye lukter der fra.
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Ann-fra-vest

Tusen takk for fine ord, og for nyttig og konstruktiv tilbakemelding. Vi ønsker å gi alle våre gjester gode opplevelser og en god natt søvn. Her har vi litt å ta tak i. Takk for at du deler! Om du kommer tilbake, håper vi å kunne gi deg en enda bedre opplevelse. Fortsatt god sommer til deg!