Laksefiskeren
Ved stranden
58.7 km fra Grand Hotell Egersund
Se flere hoteller i Egersund
Anmeldt 15. april 2024

Super hyggelig hotell. Trivelig betjening.
Stort & deilig rom. Rent og pent!
Kjekt at hotellet har egen parkeringsplass.
Standard frokost, men service innstilte ansatte. Ligger en kort kjøpe unna Helleren .Her kommer vi gjerne tilbake

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, mallamareno50
Anmeldt 22. november 2023 via mobile enheter

Veldig trivelig hotell, fine rom, god frokost, hyggelig betjening, rent og pent. Kan absolutt anbefale og overnatte her 😃
Restauranten har fantastisk god mat, med flinke service innstilt servitører. De har også egen vinbar. Lokasjonen på hotellet kan ikke bli bedre. Vi kommer Veldig gjerne igjen 👏😊

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Anneelineikeskog
Anmeldt 18. juni 2023 via mobile enheter

Grand Hotel Egersund får vår topp score på alle kriterier.

Hyggelig, vennlig og serviceinnstilt personale i alle funksjoner, det trivelige rommet, den delikate frokosten, den perfekte beliggenheten, det velholdt bygget og interiøret, den greie parkeringsmuligheten , de nydelige omgivelsene i den vel bevarte trebebyggelsen!

Dette var vårt første besøk i byen. Opplevelsen av hotelloppholdet på Grand, fra første telefonsamtale med resepsjonen, via innsjekking, via responsen da vi faktisk hadde for varmt vann i dusjen, frokostene, restauranten og til vi sjekket ut var forbilledlig!

Vi kommer tilbake, og vi anbefaler Grand Hotel Egersund uten forbehold!

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Sandvik6
Anmeldt 23. april 2023

Romantisk tur for å feire bryllupsdag. Takk for et fantastisk opphold! Rent og flott rom, god seng og veldig hyggelig og serviceminded betjening. Hadde 6 retters middag med vinpakke, fantastisk god mat! Kunnskapsrik somelier som hadde satt sammen en veldig god vinpakke til maten. Kommer til å leve lenge på dette. Vi kommer garantert igjen!

Romtips: Kom gjerne litt tidlig og ta en tur i den koselige byen Egersund.
Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Randi H
Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

Koselig hotel sentralt i Egersund. Rommet vi fikk (nummer 234) var over to etasjer med soverom og bad i underetasje og TV rom / stue i 1. etasje/hems. Rommet hadde bra standard og virket som ganske nyrenovert.

Vi ble møtt med et smil når vi ankom hotellet og under hele oppholdet var det hyggelig og imøtekommende service. Mange historiske detaljer rundt på hotellet og ikke minst i Coctailbaren i kjelleren som har kul retro stil.

Både Coctailbaren og restauranten ble prøvd og vi hadde fine opplevelser begge steder.

Gode parkeringsmuligheter rundt hotellet. Etter klokken 1500 på lørdager er det gratis parkering frem til mandag morgen rundt i byen.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Norw50
Solfrid T, Markedsføring på Grand Hotell Egersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2023

Tusen takk for fin tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring. Så kjekt å høre at dere er fornøyd med oppholdet her i Egersund. Håper å se dere igjen en annen gang! Velkommen tilbake! :-)