NAF Steinsnes Camping, Daglig leder på Steinsnes NAF Camping, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. juli 2023
Takk for besøket og velkommen igjen:) Vi setter stor pris på at dere har tatt dere bryet med å skrive en anmeldelse på oppholdet deres:)
Beste hilsner fra Merethe og teamet
En kjempekoselig plass og en veldig fin hytte! Og ikke minst: Utrolig hyggelig personell. Hytta vi hadde var enkel, med do og dusj og den var ren og fin. Akkurat det vi er ute etter.
Deilig å høre forsiktig sus fra elva som gikk rett bak hytta.
Dato for oppholdet: juli 2022
Sted
Renslighet
Service
Spør Berit H om Steinsnes NAF Camping
Takk, Berit H
Vi reiste en familie på fire for litt hyttekos og laksefiske. Hytten var en husvogn med 3 soverom og 2 toalett. Førsteinntrykk var ok. Men sofaen var flekkete og det var flekker på vegger og i tak. Masse edderkopper i krinker og kroker. Toalettet luktet kloakk. Fant saker fra tidligere beboere under sengen. Det ble totalt sett ikke en bra opplevelse.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør christinelD9311VA om Steinsnes NAF Camping
Takk, christinelD9311VA
Grei camping, åpent ganske sent! Men litt vel nærme veien, vi lå i telt så ville anbefalt å legge seg lenger inn i campingen eller bruke bobil/camping vogn. Eventuelt leie hytte! Super pris for teltplass, kun 170 da vi hadde mc og ikke bil! Vil nok besøke igjen hvis vi er i området, men leier oss hytte da.
Romtips: Book hytte eller bruk vogn/bobil!
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør annasC9652EJ om Steinsnes NAF Camping
Takk, annasC9652EJ
Betalte bare 425 kr for en liten hytte. Men man fikk virkelig ikke mer enn man betalte for. Køyeseng med alt for myke skummadrassser. Står at man skal vaske ut etter seg, men det har tydeligvis ikke blitt sjekket etter forrige gjest. Gulvet var full av sand, kjøleskap og skap klissete og tydelig ikke vasket over. Litt i behagelig mht Corona. Da jeg påpekte at det ikke var bra vasket, sa damen i informasjoen: jaja bare ikke vask du heller Grei fellesdusj.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør merethe2019 om Steinsnes NAF Camping
Takk, merethe2019
Fire voksne på bobiltur i Sør-Norge. Overnatting i Egersund. Denne campingplassen var virkelig flott. Veldig rent og pent og særdeles hyggelig betjening. Eneste minus var noe trafikkstøy om morgenen, men sov i ro gjorde susen. Anbefales
Dato for oppholdet: mai 2021
Spør 458psj om Steinsnes NAF Camping