Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiksemat og kjøtt”
Anmeldelse av Eigra Kjøkken & Bar

Eigra Kjøkken & Bar
Bestill bord
2
tor. 13.5.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Egersund
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Grand Restaurant er Grand Hotell sin egen restaurant. Beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Restaurant et ideelt sted å spise for både forretningsfolk og turister.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Grand Restaurant er Grand Hotell sin egen restaurant. Beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Restaurant et ideelt sted å spise for både forretningsfolk og turister.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 stk som ønsket både fiskemat og kjøttmat. Vi prøvde sirdalsørreten til forrett. Vil poengtere at dette er en av de beste forrettene jeg har prøvd i mitt liv. Nydelig Jeg hadde selv kveita til hovedrett og denne også smakte eksemplarisk.
De to andre hadde kjøtt, nærmere bestemt 250g håndplukket entrecote. De var meeget fornøyde. Jeg syns gjerne den var noe seig, men da er jeg pirkete.

Anbefaler alle å prøve denne plassen.
Takk for god service og nydelig mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 957olejohans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 49 anmeldelser

Anmeldt 24. februar 2020

Vi var fire personer og hadde bestilt bord i forkant. Ved ankomst fikk vi fort anvist et bord. Ble raskt tilbudt noe å drikke, fikk god informasjon om den type vin vi ønsket.
Det gikk ikke lang tid etter vi bestilte mat før den ble servert. Veldig god mat og hele opplevelsen var veldig positiv. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, soltuen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og kjempegod service
Vi var to stk som ble servert nydelig mat. Servicen var helt topp. Veldig hyggelig servitør som gav gode tips om mat og vin.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 34ritat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig og bra tilbakemelding. det setter vi pris på. Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

Fine lokaler men..... Elendig mat og dårlig service. Vi bestilte 1x burger og 1x salat

Burgeren er laget av frossenburger. Burgeren var enda kald inni og ikke gjennomstekt. Servert uten ost, dressing men litt ketsjup i en skål.

Salaten manglet ingredienser iforhold til meny. Ba om litt avslag når vi skulle gå men fikk beskjed om at vi kunne få en kopp kaffe.

Dumt da vi gikk her hvor vi håpet på ett bra måltid.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, torg623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pathfinder666164, General Manager på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Hei Torg623,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det skal ikke være slik og heldigvis er dette unntaket. Har hatt en runde med med kjøkken og vi var nok ikke gode nok til å porsjonere ut antall gjester med tanke på kapasitet.
håper vi ser deg igjen og at vi kan vise oss fra vår beste side.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019

Interiørmessig er Eigra veldig bra, med rålekre møbler fra Eikund. Dessverre står ikke dette opp til betjening og service. Her har service og imøtekommenhet MYE og gå på. Frister ikke til gjentakelse; dessverre, Betjening står ikke i stil til lokalet og kundebehandling.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, LindaKjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eigra Kjøkken & Bar, så også på

 
Egersund, Eigersund
Egersund, Eigersund
 

Har du vært i Eigra Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din