“Fiksemat og kjøtt”
Anmeldelse av Eigra Kjøkken & Bar

Eigra Kjøkken & Bar
Vurdert som nr. 4 av 33 Restauranter i Egersund
Beskrivelse: Grand Restaurant er Grand Hotell sin egen restaurant. Beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Restaurant et ideelt sted å spise for både forretningsfolk og turister.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 stk som ønsket både fiskemat og kjøttmat. Vi prøvde sirdalsørreten til forrett. Vil poengtere at dette er en av de beste forrettene jeg har prøvd i mitt liv. Nydelig 👌Jeg hadde selv kveita til hovedrett og denne også smakte eksemplarisk.
De to andre hadde kjøtt, nærmere bestemt 250g håndplukket entrecote. De var meeget fornøyde. Jeg syns gjerne den var noe seig, men da er jeg pirkete.

Anbefaler alle å prøve denne plassen.
Takk for god service og nydelig mat 👍

1  Takk, 957olejohans
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Anmeldt 24. februar 2020

Vi var fire personer og hadde bestilt bord i forkant. Ved ankomst fikk vi fort anvist et bord. Ble raskt tilbudt noe å drikke, fikk god informasjon om den type vin vi ønsket.
Det gikk ikke lang tid etter vi bestilte mat før den ble servert. Veldig god mat og hele opplevelsen var veldig positiv. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, soltuen
Solfrid T, Markedsføring på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og kjempegod service 👌
Vi var to stk som ble servert nydelig mat. Servicen var helt topp. Veldig hyggelig servitør som gav gode tips om mat og vin.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 34ritat
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig og bra tilbakemelding. det setter vi pris på. Velkommen igjen.

Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

Fine lokaler men..... Elendig mat og dårlig service. Vi bestilte 1x burger og 1x salat

Burgeren er laget av frossenburger. Burgeren var enda kald inni og ikke gjennomstekt. Servert uten ost, dressing men litt ketsjup i en skål.

Salaten manglet ingredienser iforhold til meny. Ba om litt avslag når vi skulle gå men fikk beskjed om at vi kunne få en kopp kaffe.

Dumt da vi gikk her hvor vi håpet på ett bra måltid.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, torg623
Pathfinder666164, General Manager på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Hei Torg623,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det skal ikke være slik og heldigvis er dette unntaket. Har hatt en runde med med kjøkken og vi var nok ikke gode nok til å porsjonere ut antall gjester med tanke på kapasitet.
håper vi ser deg igjen og at vi kan vise oss fra vår beste side.

Anmeldt 23. november 2019

Interiørmessig er Eigra veldig bra, med rålekre møbler fra Eikund. Dessverre står ikke dette opp til betjening og service. Her har service og imøtekommenhet MYE og gå på. Frister ikke til gjentakelse; dessverre, Betjening står ikke i stil til lokalet og kundebehandling.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, LindaKjell

Hei! Slik skal det ikke være. Håper du kommer tilbake slik at vi får rettet opp i dette inntrykket.

Reisende som så på Eigra Kjøkken & Bar, så også på

Har du vært i Eigra Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!