“Perle! ”
Anmeldelse av Eigra Kjøkken & Bar

Eigra Kjøkken & Bar
Vurdert som nr. 4 av 31 Restauranter i Egersund
Beskrivelse: Grand Restaurant er Grand Hotell sin egen restaurant. Beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Restaurant et ideelt sted å spise for både forretningsfolk og turister.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

For en opplevelse! Restauranten er veldig åpen, men likevel har de klart å skape en koselig atmosfære. Kjekt å se inn på det åpne kjøkkenet.
Vi spiste kantarellrisotto til forrett og kullgrillet kveite med tilbehør, maten var helt fantastisk! Både vin og cocktails var veldig gode, og tipp topp service! Vi følte oss godt ivaretatt og manglet ingenting.
Et besøk på Eigra er virkelig verdt turen til Egersund! Takk for ein flott kveld!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Andahl87
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi pris på.

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk lunsjfoccacia! Friske grønnsaker og mye godt på. Jeg spiste med roastbiff og remulade mens reisefølget mitt spiste med røkelaks og guacamole. Begge var veldig gode. Digg kaffe også. 10/10 - hadde spist igjen! 😊

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, norway_cathy
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

Anmeldt 17. august 2020

Vi bodde en natt på hotellet, og bestemte oss for å spise middag her også. Noe vi ikke angret på. Vi var 2 par, og startet med samme forretter, disse var litt varierende. Hovedrettene var uten unntak nydelige, og vi fikk en god vin til maten. Prisen for maten var ok. Serveringen var også ok, ikke noe å utsette på det. Alt i alt et godt måltid på en koselig restaurant.

2  Takk, JonMortenJ
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding

Anmeldt 11. august 2020

Vi hadde bestilt en hotellpakke som inkluderte en treretters middag på Eigra. Maten var god, men logistikken må bli bedre for å gi full pott. Bordet sto ikke klart til avtalt tid. Forretten ble levert et halvt minutt etter at vi mottok aperitiffen - før vi i det hele tatt hadde rukket å bestille drikke til maten (hadde bedt om vinkart, så det var klart at vi ønsket vin til maten). Hovedretten kom veldig tett etter forretten, rakk knapt å svelge siste bit av forretten. Men hyggelig atmosfære i restauranten, så litt mer ro i alle ledd vil heve opplevelsen.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ToneN
Pathfinder666164, Owner på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Tone,

Takk for tilbakemelding. Det setter vi pris på. Vi tar med oss dine tips og skal roe ned tempoet litt.

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet på Grand Hotell og ble anbefalt å spise her. Noe vi ikke angrer på. Vi bestilte ørret til forrett og entrekote til hovedrett. Det var nydelig. Stedet hadde også lokalbrygget IPA som smakte godt

Takk, Arne Gunnar H

HEi Arne,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Reisende som så på Eigra Kjøkken & Bar, så også på

Har du vært i Eigra Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!