“God mat! Utrivelig service”
Anmeldelse av Eigra Kjøkken & Bar

Eigra Kjøkken & Bar
Vurdert som nr. 3 av 31 Restauranter i Egersund
Beskrivelse: Grand Restaurant er Grand Hotell sin egen restaurant. Beliggende midt i sentrum av Egersund, er Grand Restaurant et ideelt sted å spise for både forretningsfolk og turister.
Anmeldt 11. april 2024

Hyggelig lokale, sentralt i Egersund.
Maten var velsmakende og god. Service var det verre med. Ble mottatt av en servitør som overhodet ikke forsto norsk..
Vi hadde snakket med resepsjonen på hotellet om vi trengte å bestille bord. Det gjorde vi ikke.
Denne servitøren var veldig opptatt av om vi hadde bestilt bord... det synes vi var rart. Det var kun oss I lokalet, det kom heller ikke nye gjester da vi var der.
Vi hadde tenkt å spise lunsj dagen etter på, men orket ikke å risikere å møte på denne ubehagelige servitøren.
Vi valget også kun øl til maten, hadde servitøren vært mer imøtekommende hadde vi gått for en flaske vin, som vi pleier..

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
1  Takk, mallamareno50

Anmeldt 14. januar 2024 via mobile enheter

Hadde 3-retters meny som en del av hotellpakken på Grand hotell. Veldig få gjester i lokalet, selv på en lørdagskveld kl 20.

Servitørene pratet noe gebrokkent engelsk og det ble ikke lagt ned mye arbeid for å presentere hva vi skulle få spise.

Selve maten fremstod som noe kjedelig, og det var ingen av rettene vi ville ha bestilt på ny. I tiden vi var der la vi merke til flere andre gjester som gav uttrykk for at de var misfornøyd med maten og/eller sendte den i retur.

Hadde forventet mer.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, JarleT_11
Anmeldt 22. november 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat, og svært trivelige servitører som også vet og finne den rette vinen til maten👏🥂
Vi kommer igjen😃

Dato for besøk: november 2023
Takk, Anneelineikeskog
Anmeldt 11. november 2023 via mobile enheter

Skuffet over maten og servicen. Bestilte tre-retters gjennom romantisk opphold pakken på hotellet, og denne menyen var endret da vi ankom restauranten slik at vi fikk julemenyen fremfor annet. På juletallerken var det ribbe med ekstremt mye fett og ekstremt lite kjøtt, rett og slett skuffende. Vi ble heller aldri fulgt opp underveis om hvordan maten smakte eller om vi ville ha påfyll av drikke. Det ble dessverre å spise opp maten før vi gikk videre til baren på andre siden av veien for å ta noen drinker.

Dato for besøk: november 2023
Takk, ipaulsrud
Solfrid Tveit, Markedsføring på Eigra Kjøkken & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2023

Heisann! Så leit å høre at deres opplevelse hos oss ikke svarte til forventningene. Det er kun nå i november og desember at juletallerken er standard på vår set-menu. De som booker romantisk pakke på hotellet kan gjerne få bytte hovedretten til noe annet fra vår a la carte meny. Det høres ut som dere ikke har fått informasjon om dette. Vi etterstreber å kun servere god mat, og vi er lei for at vi har servert ribbe som ikke svarte til forventningene. Ribben vi serverer kommer fra Nyyyt i Bjerkreim, noe som vil si lokal kortreist mat og kjøtt med meget høy kvalitet. Ribben vi serverer har fett, men det skal jo ikke være så mye at det ikke blir en god opplevelse, og vi forstår din frustrasjon. Når det gjelder service setter vi pris på tilbakemeldingen, og ser at vi må jobbe mer med våre rutiner. Det er viktig for oss å levere god kvalitet i alle ledd, slik at alle våre gjester får gode opplevelser, har lyst å bli her hele kvelden, ta turen innom vin & cocktailbaren vår i underetasjen, og lyst å komme tilbake. Vi er lei for at dette ikke ble deres opplevelse - og håper vi får anledning til å rette opp i dette inntrykket ved en senere anledning.

Anmeldt 5. august 2023

Det er mange år siden jeg sist besøkte Grand hotel i Egersund. I august 2023 var det tid for nytt besøk.
Hotellets restaurant var helt forandret og det var en fryd å se hvor fint det er blitt etter grundig renovasjon men det mest imponerende var Eigra kjøkken & bar.

Vi fikk god hjelp med å finne passende vin og aloholfritt til maten. Vi fikk smake ulike viner selv om vi bare var to som drakk vin og bestillte vin på glass og ikke flaske. Blid og profesjonell betjening, og det var rask service selv om det etter hvert ble ganske fullt i restauranten en fredagskveld.
Vi var fire voksne og bestillte ulike retter, både kjøtt og fisk. Vi fikk alle smakfulle og unike retter som var flott presentert og nydelig tilberedt.
Det var også kjekt at det var delvis åpent restaurantkjøkken så vi kunne følge med på kokkenes arbeid med maten.
Umiddelbart virket mengden forrett litt lite men sammen med stor hovedrett og mektig dessert var det mer en nok til å bli ordentlig mett.
Skal det være noe å pirke på må det være at de smørbakte Eigra potetene hadde litt mye salt etter min smak. Ellers var maten, servicen og lokalet perfekt. Så vi har allerede bestemt oss for gjenta besøket.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Perbear

Tusen takk for den superfine tilbakemeldingen! 💚 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Håper å se dere igjen en dag snart. Velkommen tilbake! 🤗

Reisende som så på Eigra Kjøkken & Bar, så også på

Har du vært i Eigra Kjøkken & Bar? Del dine erfaringer!