Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lunsj. ”
Anmeldelse av Shanghai House

Shanghai House
Vurdert som nr. 9 av 18 Restauranter i Egersund
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Nydelig lunsj. Vi er glad i sterk mat, ba om dette og fikk perfekt spesiallaget mat.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 72pettere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 18 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Veldig god mat til billig pris!
Vi går alltid her vis vi skal spise kinamat i egersund.
Ungene liker maten veldig godt !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, cathrinem2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2019 via mobile enheter

Ute og spiste en god kinesisk middag med familien. Bestilte en rett for 2 personer og begge ble mette. Hyggelig personale og greit lokale. Kommer nok igjen senere.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, LarsEdvin71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Dette er en kinarestaurant som ligger sentralt plassert i sentrum. Lett tilgjengelig fra byens store parkeringsplass - parker v døra. Det er luftige greie lokaler, kafeaktig i stilen og blitt litt slitt med årene. Ofte litt knapt med serveringspersonell.. men effektive og kjappe damer kompenserer for dette.

Her serveres smaksrik og klassisk norsk kinamat. Menyen er bred, porsjonene er store og prisen er fornuftig. Rask servering. På disse punktene står det til terningkast seks.

Har også gode erfaringer med take-away fra Shanghai House. God pakking. Svært varm mat, så den tåler litt transporttid.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Vi stakk innom på en impulsiv middag og ble positivt overrasket. Gode og smakfulle retter, friske grønnsaker og god service. Litt kjølig i lokalet, men helt ok for en rask middag.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, MsTupsi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Shanghai House, så også på

 

Har du vært i Shanghai House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din